La ce oră începe Black Friday pe eMag și pe celelalte magazine online

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/11/2018, 17:20
La ce oră începe Black Friday pe eMag și pe celelalte magazine online
Iată de la ce oră pot începe românii cumpărăturile de Black Friday 2018!

Black Friday dă startul pe data de 16 noiembrie, eMag și celelalte magazine din România au adus la cunoștință participarea la evenimentul care-i bucură pe români și pe care îl așteaptă cu nerăbdare în fiecare an.

Cumpărătorii sunt doar la câteva ore distanță de noile achiziții la care s-au gândit tot anul. eMag va fi primul care va deschide ziua reducerilor, la ora 06:30 în cadrul aplicației de cumpărături, iar mai apoi și pe aplicație. ”Black Friday va începe anul acesta vineri dimineaţă, când se trezeşte lumea. Cine are aplicaţia instalată va primi notificare când începe”, a fost mesajul șefului eMag,Iulian Stanciu, pentru viitorii cumpărători.

Black Fiday dă startul la cumpărături, în eMag, la ora 06:30

Black Friday, cunoscută și ca „Ziua Neagră”, aduce primele chilipiruri la eMag, la orele 06:30. Vânzările de anul trecut din cadrul Black Friday au atins 360 de milioane de lei. Vizitele de pe site-ul de cumpărături a avut peste 8 milioane de vizite.

Compania dorește ca anul acesta să atingă chiar și pragul de peste 400 de milioane de lei. Altex și-a anunțat participarea la ediția de mega-reduceri la ora 07:00. De asemenea, Altex aduce încă o veste bună românilor, pentru că prețurile ieftine vor fi cuprinse și în perioada 1 noiembrie-5 decembrie.

evoMAG, reduceri de Black Friday

EVOMAG aduce cumpărătorilor reduceri la produse diverse de până la 80%. ”Clienţii evoMAG vor putea cumpăra telefoane mobile şi accesorii la preţuri reduse la jumătate, televizoare 4K la preţuri începând de la 799 de lei, laptopuri de gaming cu reducere de până la 1.200 de lei, electrocasnice mai ieftine cu până la 50%.

Tot la reducere vor fi şi echipamente multimedia, monitoare, imprimante, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness etc.Ca element de noutate pentru campania de Black Friday 2018, evoMAG reduce preţurile la categoria vehiculelor electrice şi oferă calculatoare recondiţionate la preţuri care pornesc de la 150 de lei”, arată un comunicat.

Flanco, prețuri ieftine de „Vinerea Neagră”

Magazinele Flanco aduc pentru români, în ediția din 2018, peste 70.000 de televizoare, 50.000 de telefoane mobile, sute de mii de produse diverse, dar și 230.000 de electrocasnice. ”Câteva dintre cele mai aşteptate produse şi oferte sunt smartphone-ul Samsung Galaxy S9, care va fi disponibil la preţul de 2.499 lei, cu o reducere de 600 lei, televizorul smart Samsung 4K cu diagonală de 101 cm, la 1.499 lei, cu o reducere de 1.300 lei, maşina de spălat Beko de 6 kg la doar 799 lei, cu o reducere de 550 lei, şi espressorul automat DeLonghi la 1.199 lei, cu o reducere de 1.500 lei”, arată comunicatul.

Fashion Days

De asemenea, românii trebuie să ia la cunoștință că Fashion Days începe la orele 19:00, azi. Ofertele sunt impresionante. „Sunt cifre care ne arată că decizia de a da startul reducerilor mai devreme este în concordanță cu dorințele și obiceiurile clienților noștri. Ne dorim să se simtă cât mai confortabil în timp ce se bucură de acest eveniment, așteptat, de către unii dintre ei, întreg anul. Peste 60% din comenzi vin de pe un dispozitiv mobil, cu câteva ore înainte de miezul nopții”, a declarat Robert Berza, manager general

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×