La ce oră încep Premiile Oscar 2020 și cum poți să vezi gala în format live video

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/02/2020, 14:30
La ce oră încep Premiile Oscar 2020 și cum poți să vezi gala în format live video GALERIE FOTO
Premiile Oscar se desfăşoară la o săptămână după SuperBowl. Sursa foto + El Universal via ZUMA Wire)

Dacă te interesează la ce oră încep Premiile Oscar 2020 și cum poți să vezi gala în format live video atunci tot ce ai de făcut este să citești acest material. Îți vom spune exact tot ce trebuie să faci ca să vezi în direct show-ul în care sunt alese cele mai bune filme.

La ce oră încep Premiile Oscar 2020 și cum poți să vezi gala în format live video

În primul rând este imperios necesar să dai click pe link-ul https://oscar.go.com/live. De aici vei fi redirecționat către imaginile live din Statele Unite, imagini pe care le așteaptă o lume întreagă.

Un alt detaliu important este acela că spectacolul va începe după miezul nopții, ora României. Atunci va avea loc parada sosirii vedetelor pe covorul roșu.

Show-ul așteptat de o planetă întreagă

Și postul de televiziune E! va transmite în direct de la ora 00:00, sosirea vedetelor la ediţia 2020 a premiilor Oscar, sosire care va avea loc la Dolby Theatre din Los Angeles. Gala propriu-zisă a premiilor Oscar începe în jurul orei 3:00, ora României, și este transmisă în Statele Unite de postul ABC.

Nici în acest an gala premiilor Oscar nu va avea gazdă, la fel ca îîn ediția precedentă. Decizia a fost luată după ce organizatorii au constatat că această formulă „a funcționat foarte bine în 2019”.

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar de anul trecut s-a desfășurat fără gazdă, pentru prima dată în 30 de ani. Actorul Kevin Hart ar fi trebuit să prezinte evenimentul, însă acesta a renunţat din cauza scandalului iscat de mesajele homofobe publicate pe conturile sale online în urmă cu mai mulţi ani.

Trebuie să știți că pentru acest an nu mai puțin de nouă filme se află în cursă pentru cel mai bun film. Printre favorite este și drama „Joker”, regizată de Todd Phillips.

Și filmul celor de la Netflix, „The Irishman”, sau  „Once Upon a Time… in Hollywood” și „1917”, în regia lui Sam Mendes ar putea să plece acasă cu marele trofeu.

Conform statisticilor „1917” pare a avea prima şansă având în vedere faptul că a fost premiat cu Globul de Aur și trofeele Sindicatului producătorilor, Sindicatului regizorilor și BAFTA.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×