Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2019. Billy Porter a uimit asistența. Galerie FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/02/2019, 09:30
Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2019. Billy Porter a uimit asistența. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2019. Billy Porter a uimit asistența

Ediția cu numărul 91 a premiilor Oscar a adunat crema Hollywood-ului, duminică seară, 24 februarie, la Dolby Theatre, Hollywood & Highland Center, din Los Angeles. Starurile s-au întrecut în ținute spectaculoase, dar printre cele care au lăsat lumea fără aer, au existat și câteva vestimentații de-a dreptul neinspirate (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO).

Dress code-ul galei impus a fost ”black tie”, ceea ce însemană că starurile au fost obligate să poarte costum sau frac de culoare neagră pentru bărbați și o rochie de bal pentru femei. De-a lungul vremii, celebritățile care au pășit pe covorul roșu s-au abătut adesea de la codul vestimentar, astfel că negru a fost înlocuit cu altă culoare, iar rochiile fastuase au fost substituite cu…costume.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2019

Însă, în acest an s-a desmonstrat că se poate respecta gala, însă totuși să fii extrem de neinsirat. Acesta este și cazul lui Billy Porter. Actorul a uimit asistența și a demonstrat că nu s-a jucat în seara asta pe covorul roșu de la Oscar. Starul din serialele Pose și American Horror Story a venit și a rupt gura târgului într-o rochie frac concepută de Christian Siriano. Vestimentația avea cusături de mătase, mâneci albe, cravată neagră și o fustă vluminoasă care să îi păstreze ținuta.

Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2019. Billy Porter a uimit asistența. Galerie FOTO
Billy Porter a purtat o rochie frac extravagantă

Siriano a reacționat imediat la ținuta lui Porter și a publicat pe Instagram cea simțit când actorul a pășit pe covorul roșu. ”Momentul cel divin! -Închideți accesul altora la covor!”, a spus creatorul ținutei lui Porter. Cât despre motivele care l-au făcut pe actor să aleagă o asemenea ținută extravagantă, acesta a explicat totul pentru Vogue.

Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2019. Billy Porter a uimit asistența. Galerie FOTO
Vestimentația actorului de anul trecut, de la Globurile de Aur

„Datorită rolului din serialul musical «Pose» sunt invitat la gale importante şi am şansa de a transmite un mesaj prin intermediul hainelor. Scopul meu este să fiu o piesă de artă politică de fiecare dată când apar în public. Să contest aşteptările oamenilor, să îi provoc.

Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2019. Billy Porter a uimit asistența. Galerie FOTO
Rachel Weisz a fost, de departe, surpriza neplăcută a serii

Ce înseamnă masculiniatea de fapt? Femeile apar tot timpul în pantaloni, dar în momentul în care un bărbat poartă o rochie se despart mările. Am vrut să mă joc cu ideile de feminine şi masculin. Cred că este o apariţie interesantă pentru că nu sunt un travestit, sunt doar un bărbat în rochie“, a declarat Billy Porter. Printre vedetele care parcă și-au ales ținuta cu ochii închiși se numără și Rachel Weisz. Aceasta a fost, de departe, surpriza neplăcută a serii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×