Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2019. Billy Porter a uimit asistența. Galerie FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/02/2019, 09:30
Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2019. Billy Porter a uimit asistența. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2019. Billy Porter a uimit asistența

Ediția cu numărul 91 a premiilor Oscar a adunat crema Hollywood-ului, duminică seară, 24 februarie, la Dolby Theatre, Hollywood & Highland Center, din Los Angeles. Starurile s-au întrecut în ținute spectaculoase, dar printre cele care au lăsat lumea fără aer, au existat și câteva vestimentații de-a dreptul neinspirate (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO).

Dress code-ul galei impus a fost ”black tie”, ceea ce însemană că starurile au fost obligate să poarte costum sau frac de culoare neagră pentru bărbați și o rochie de bal pentru femei. De-a lungul vremii, celebritățile care au pășit pe covorul roșu s-au abătut adesea de la codul vestimentar, astfel că negru a fost înlocuit cu altă culoare, iar rochiile fastuase au fost substituite cu…costume.

Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2019

Însă, în acest an s-a desmonstrat că se poate respecta gala, însă totuși să fii extrem de neinsirat. Acesta este și cazul lui Billy Porter. Actorul a uimit asistența și a demonstrat că nu s-a jucat în seara asta pe covorul roșu de la Oscar. Starul din serialele Pose și American Horror Story a venit și a rupt gura târgului într-o rochie frac concepută de Christian Siriano. Vestimentația avea cusături de mătase, mâneci albe, cravată neagră și o fustă vluminoasă care să îi păstreze ținuta.

Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2019. Billy Porter a uimit asistența. Galerie FOTO
Billy Porter a purtat o rochie frac extravagantă

Siriano a reacționat imediat la ținuta lui Porter și a publicat pe Instagram cea simțit când actorul a pășit pe covorul roșu. ”Momentul cel divin! -Închideți accesul altora la covor!”, a spus creatorul ținutei lui Porter. Cât despre motivele care l-au făcut pe actor să aleagă o asemenea ținută extravagantă, acesta a explicat totul pentru Vogue.

Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2019. Billy Porter a uimit asistența. Galerie FOTO
Vestimentația actorului de anul trecut, de la Globurile de Aur

„Datorită rolului din serialul musical «Pose» sunt invitat la gale importante şi am şansa de a transmite un mesaj prin intermediul hainelor. Scopul meu este să fiu o piesă de artă politică de fiecare dată când apar în public. Să contest aşteptările oamenilor, să îi provoc.

Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2019. Billy Porter a uimit asistența. Galerie FOTO
Rachel Weisz a fost, de departe, surpriza neplăcută a serii

Ce înseamnă masculiniatea de fapt? Femeile apar tot timpul în pantaloni, dar în momentul în care un bărbat poartă o rochie se despart mările. Am vrut să mă joc cu ideile de feminine şi masculin. Cred că este o apariţie interesantă pentru că nu sunt un travestit, sunt doar un bărbat în rochie“, a declarat Billy Porter. Printre vedetele care parcă și-au ales ținuta cu ochii închiși se numără și Rachel Weisz. Aceasta a fost, de departe, surpriza neplăcută a serii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×