Cine este Rami Malek, câștigătorul premiului Oscar pentru cel mai bun actor în Bohemian Rhapsody! A căzut pe scenă, în timpul ceremoniei

în Stiri mondene
25/02/2019, 09:21
Cine este Rami Malek, câștigătorul premiului Oscar pentru cel mai bun actor în Bohemian Rhapsody! A căzut pe scenă, în timpul ceremoniei GALERIE FOTO

Rami Malek este fericitul câștigător al Globului de Aur. Rolul din „Bohemian Rhapsody” i-a adus recunoașterea pe plan internațional datorită talentului său inegalabil.  Obținerea trofeului nu a fost una fără peripeții. În timpul ceremoniei acesta a alunecat și a căzut. Cine este Rami Malek? Este o întrebare la care fanii doresc să afle răspunsul.

Este un actor carismat care a jucat în mai multe pelicule, interpretându-l pe celebrul Freddie Mercury. În anul 1991, la doar o zi după ce a recunoscut public că suferea de SIDA, cel mai carismatic artist al tuturor timpurilor, Freddie Mercury, s-a stins din viață din cauza cumplitei boli, la doar 45 de ani. Aariția filmului „Bohemian Rhapsody, a fost așteptată cu sufletul la gură de o lume întreagă, presiunea asupra interpretului principalfiind una imensă.

Rami Malek, rolul lui Freddie Mercury  în „Bohemian Rhapsody”

După câte s-a dovedit, alegerea sa pentru acest rol a fost o mișcare de geniu, filmul „Bohemian Rhapsody înregistrând un succes uriaș. Cu toate acestea, atât filmul, cât și actorul au câștigat câte un Glob de Aur, pe deplin meritate.Dincolo de camerele de filmare, actorul este brunetul cu ochi verzi din Bohemian Rhapsody care  face senzaţie la Hollywood! A câştigat deja un premiu Emmy cu rolul său de hacker instabil psihic din serialul Mr. Robot (2015- 2019) şi un Glob de Aur pentru interpretarea magistrală din Bohemian Rhapsody (2018) – unde cu siguranță îl confunzi cu regretatul lider al trupei Queen, Freddie Mercury.

Malek provine dintr-o familie de imigranţi şi copleşit, până relativ recent, de originea sa se află în culmea succesului său profesional şi în topurile celor mai atrăgători bărbaţi din showbiz. Tot ce şi-a dorit a fost să-şi găsească locul, vorba lui Freddie, rockerul portretizat de Rami atât de convingător în cel mai recent film al său, încât nici nu mai facem diferenţa dintre actor şi personaj. Amândoi fii de imigranţi cu reale probleme de identitate şi adaptare în societate, amândoi talentaţi şi sensibili, dar doar unul dintre ei gay, pe când celălalt… doar suspectat de homosexualitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×