Globurile de Aur 2018: „Big Little Lies”, marele câştigător!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
08/01/2018, 12:21
Globurile de Aur 2018: „Big Little Lies”, marele câştigător!

Miniseria „Big Little Lies”, produsă de HBO, şi lungmetrajul „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, regizat de Martin McDonagh, au fost marii câştigători ai celei de-a 75-a gale de decernare a Globurilor de Aur, care a avut loc duminică seară la Los Angeles.

„Big Little Lies”, producţia a fost desemnată „cea mai bună miniserie”, Nicole Kidman a primit trofeul pentru „cea mai bună actriţă în rol principal”, Laura Dern, pentru „cea mai bună actriţă în rol secundar”, iar Alexander Skarsgard, pentru „actor în rol secundar”.

Câştigătorii celei de-a 75-a gale de decernare a Globurilor de Aur

„Să pui femeile în centrul poveştilor nu este doar un lucru corect, este o afacere bună”, a spus Kidman, făcând referire la producţiile lansate în 2017 care au avut în rolurile principale actriţe. Producţia Amazon „The Marvelous Mrs. Maisel” a fost desemnată „cel mai bun serial de comedie”, iar actriţa Rachel Brosnahan a fost premiată pentru interpretare.

„The Handmaid’s Tale” a primit Globul de Aur pentru „cel mai bun serial – dramă”. Ewan McGregor a fost premiat la categoria „cel mai bun rol într-o miniserie sau film de televiziune”, pentru „Fargo”, iar Elisabeth Moss, la categoria „cea mai bună actriţă într-un serial – dramă”, pentru rolul din „The Handmaid’s Tale”.

Cel mai bun actor într-un serial de televiziune – dramă a fost desemnat Sterling K. Brown, pentru „This Is Us”. De cealaltă parte, la categoria „cel mai bun actor într-un serial de televiziune – comedie” a fost desemnat Aziz Ansari, pentru „Master of None”.

În ceea ce priveşte filmul, lungmetrajul „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” a câştigat la categoriile „cel mai bun film – dramă”, „cea mai bună actriţă în rol principal” (Frances McDormand), „cel mai bun scenariu” (Martin McDonagh) şi „cel mai bun actor în rol secundar” (Sam Rockwell).

Guillermo Del Toro a fost recompensat cu premiul categoriei „cel mai bun regizor”, pentru „The Shape of Water”, iar lungmetrajul „Lady Bird” a câştigat două premii – pentru „cea mai bună comedie” şi „cea mai bună actriţă într-o comedie” (Saoirse Ronan).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×