La ce emisiuni s-au uitat românii în a doua zi de Paște! Audiențe record pentru Asia Express

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/04/2020, 14:11
La ce emisiuni s-au uitat românii în a doua zi de Paște! Audiențe record pentru Asia Express
Asia Express a fost cea mai urmărită emisiune TV în a doua zi de Paște. Sursa foto: Antena 1

Izolați la domiciliu ca urmare a măsurilor impuse de autorități pentru stoparea răspândirii noului tip de coronavirus, mulți dintre români și-au petrecut a doua zi de Paște în fața micilor ecrane, urmărind emisiuni precum Asia Express sau Acces Direct. De altfel, cea de-a doua semifinală a reality show-ului prezentat de Gina Pistol a înregistrat audiențe record, ocupând primul loc la nivel național în topul preferințelor românilor.

Asia Express, cea mai urmărită emisiune în a doua zi de Paște

Concret, potrivit paginademedia.ro, vorbim despre 1,86 milioane de telespectatori pe minut, curioși să afle cine a reușit să se califice în marea finală a competiției difuzate de Antena 1. Nu este singura producție a postului din trustul Intact care s-a bucurat de cifre impresionante în ziua de luni, 20 aprilie.

Acces Direct, emisiune prezentată de Mirela Vaida, s-a clasat pe locul trei la nivel național, cu 1,35 milioane de telespectatori din toată țara. Cât despre „rivalii” de la Pro TV, principalul jurnal de știri, prezentat de Andreea Esca, a fost urmărit de 1,84 milioane de români.

Bătălie acerbă în finala Asia Express. Sorin Bontea și Răzvan Fodor se vor lupta cu Ștefania și Speak

Cât despre Asia Express, lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro se anunță mai strânsă ca niciodată, așa că nu este de mirare că show-ul înregistrează audiențe record în acest sezon intitulat sugestiv Drumul Comorilor. Chiar dacă au finalizat traseul pe ultimul loc, perechea formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea, extrem de îndrăgită pe parcursul competiției, a avut parte de o surpriză de proporții.

Cei doi au primit o cutie de lemn care conținea în interiorul său un verdict cât se poate de special. Așa se face că vor concura în ultimul act al competiției, spre deosebire de Adda și Cătălin, pentru care moneda a fost roșie, ceea ce înseamnă că au fost eliminați. Dacă au recunoscut că și-ar fi dorit să lupte pentru marele premiu, se consolează cu gândul că au trăit o experiență unică, demnă de povestit nepoților și pleacă mândri de parcursul avut în competiție.

Chiar dacă au fost doi concurenți redutabili, artista și partenerul său de viață au avut parte și de critici din partea telespectatorilor. Asta pentru că și-au reproșat deseori greșelile făcute pe traseu, ajungând să se certe destul de aprins.

În ciuda tensiunilor, se bucură de o căsnicie frumoasă și se iubesc mai mult ca niciodată. Cât despre cei care îi judecă pentru comportamentul din timpul show-ului, Adda și partenerul său de viață nu dau prea multă importanță gurilor rele, pentru că „oamenii pot vorbi, nu-i putem opri, nici nu încercăm”.

Din păcate, a devenit un obicei să critici oamenii, mai ales când nici nu-i cunoșţi. Ăsta e primul impuls. E adevărat că și noi o facem de multe ori, conștient sau inconștient. Eu și Cătălin avem o poveste de dragoste cu un strop sau mai bine zis, cu un butoi mare de nebunie.

Ne rezolvăm problemele pe moment, chiar dacă ne certăm. Suntem două pietre tari și suntem foarte încăpățânați. Ceea ce contează este că nu ținem supărarea! Avem niște reguli. Ne certăm, discutăm, ne pupăm și ne împăcăm.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×