Klaus Iohannis, mesaj pentru Viorica Dăncilă despre pensiile mărite de PSD: “Nu doamna premier, nu aţi mărit nimic anticipat”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
15/03/2019, 13:57
Klaus Iohannis, mesaj pentru Viorica Dăncilă despre pensiile mărite de PSD: “Nu doamna premier, nu aţi mărit nimic anticipat” GALERIE FOTO
Klaus Iohannis, un nou atac pentru Viorica Dăncilă

Președintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa PSD, după ce Parlamentul a decis să-i retrimită legea bugetului pe 2019, fără a-i aplica vreo modificare. În această situație, șeful statului nu mai are alte căi de atac și se vede nevoit să promulge bugetul.

Klaus Iohannis, mesaj ironic pentru premierul Viorica Dăncilă

În discursul susținut astăzi la Cotroceni, președintele României a abordat și subiectul pensiilor, atacând-o în termeni duri pe Viorica Dăncilă. Premierul României este acuzat că încearcă să-i inducă în eroare pe români în legătură cu pensiile mărite.

Președintele României, acuzații grave la adresa PSD
Președintele României, acuzații grave la adresa PSD

În legătură cu pensiile, constat că la Guvern se trăiește de-a dreptul într-o lume paralelă.Nu, doamnă prim-ministru, nu ați mărit nimic anticipat! Încetați să-i mai amăgiți pe români și citiți propriul dumneavoastră program de guvernare! Da, acela din scoarță în scoarță! Acolo scrie clar că, în 2018, punctul de pensie va fi 1.100 lei, iar în 2019, și da, suntem în 2019, va fi 1.265 lei” , a declarat Klaus Iohannis

Iohannis : „Guvernarea PSD a eșuat”

„Știți cât este punctul de pensie acum? Nu, nu este 1.265 lei, așa cum ați promis și cum scrie în programul dumneavoastră de guvernare! Este 1.100 lei. Abia în septembrie, cu creșterea pe care ați promis-o și pe care, sincer nu știm dacă o veți respecta, va crește la ce ați promis pentru tot anul, 1.265 lei”.

Deci, pentru anul 2019, creșterea pensiilor este doar la un sfert din ceea ce ați promis și doar pe ultimul trimestru.Iar ceea ce numiți dumneavoastră creșteri anticipate reprezintă doar o acordare întârziată a drepturilor care au fost promise și se cuvin pensionarilor! Acesta este adevărul cu pensiile promise și mărite!”

„Întotdeauna alții, nu PSD, sunt de vină pentru starea educației, pentru situația din sănătate, pentru problemele bugetelor locale, pentru întârzierea majorării alocațiilor copiilor și pentru drepturile încălcate ale pensionarilor. Doamne ferește, nu PSD, ca și cum nu ar fi PSD la guvernare!În realitate, toată guvernarea pesedistă din ultimii 2 ani este o mare gaură neagră pentru economia românească și pentru societatea românească. Sau, mai simplu spus, guvernarea PSD a eșuat!” , a mai spus șeful statului, în direct de la Cotroceni

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×