Klaus Iohannis a votat la Jean Monnet: “Așteptăm cu ceva emoție rezultatul”

Daniel Scripcaru   
în Alegeri Prezidențiale 2019
24/11/2019, 09:22
Klaus Iohannis a votat la Jean Monnet: “Așteptăm cu ceva emoție rezultatul”
Klaus Iohannis a votat la Jean Monnet. Sursa foto: digi24.ro

Președintele Klaus Iohannis a votat la ora 09:00 la Liceul Jean Monnet din Capitală. Cu un zâmbet mare pe față, președintele Klaus Iohannis a fost așteptat în fața secției de votare de conducerea Partidului Național Liberal. Ludovic Orban, dar și Rareș Bogdan l-au așteptat la poarta liceului pe Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a votat la Jean Monnet

Președintele a recunoscut că are ceva emoții, dar a spus că ”astăzi este ziua campionilor cu ștampilă”. Klaus Iohannis a intrat în secția de votare, unde a dat mâna cu toată lumea și chiar a sărit peste o băncuță pentru a ajunge la toți membrii biroului electoral pentru a-i saluta.

“Azi e o zi extrem de importantă, votăm pentru viitorul României. E ziua campionilor cu ștampila în mână. Fiți toți campioni astăzi. Am emoții și așteptări. Așteptăm cu ceva emoție diseară rezultatul. Din informațiile pe care le am, totul este foarte bine organizat și nu au fost probleme la vot. Important este să se meargă la vot”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Peste 610 mii de români au votat până la ora 09:00

Până la ora 09:00 au votat peste 610 mii de alegători, cifră care reprezintă 3,35% din numărul total al votaților înscriși pe listele permanente.

Secțiile de votare s-au deschis duminică și în țară, după ce românii din diaspora votează deja de vineri. Atât în străinătate, cât și în țară, secțiile de votare s-au deschis la ora 07:00 și se vor închide la ora 21:00. Programul poate fi însă prelungit, dacă în secția sau în afara ei mai sunt persoane care doresc să voteze. Secțiile de votare pot rămâne deschise în astfel de situații pânăla ora 23:59.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×