Klaus Iohannis a suspendat ședința CSAT!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/12/2018, 18:26
Klaus Iohannis a suspendat ședința CSAT!
Klaus Iohannis a suspendat, marți, 11 decembrie, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării(CSAT)

Klaus Iohannis a suspendat, marți, 11 decembrie, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării(CSAT). De menționat este că au fost discuții prelungite, iar ședința va fi reluată pe data de 19 decembrie.

”Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care a avut loc marți, 11 decembrie a.c., a fost suspendată de către Președintele României, domnul Klaus Iohannis, la solicitarea membrilor Consiliului, având în vedere faptul că ordinea de zi a cuprins tematici importante referitoare la apărarea țării și securitatea națională, fapt care a generat discuții prelungite.

Președintele Klaus Iohannis a suspendat ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării(CSAT)

Klaus Iohannis a suspendat, marți, 11 decembrie, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării(CSAT)
Totodată, în cadrul ședinței au fost analizate și alte teme ce țin de domeniul securității naționale

Drept urmare, Președintele României a decis reluarea ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării în data de 19 decembrie a.c., pentru continuarea analizei subiectelor aflate pe ordinea de zi”, se arată în documentul Administrației Prezidențiale.

Totodată, în cadrul ședinței au fost analizate și alte teme. ″În cadrul şedinţei Consiliului vor fi analizate şi alte tematici de actualitate din domeniul securităţii naţionale”, se arată în comunicatul Administrației Naționale Prezidențiale.

În cadrul ședinței au fost analizate și alte tematici de actualitate din domeniul securității naționale

Klaus Iohannis a suspendat, marți, 11 decembrie, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării(CSAT)
Înainte de ședință este posibil ca liderul statului și Viorica Dăncilă să fi analizat problema legată de numirea celor doi miniștri la Transporturi și Dezvoltare

Înainte de ședință este posibil ca liderul statului și Viorica Dăncilă să fi analizat problema legată de numirea celor doi miniștri la Transporturi și Dezvoltare. ”Dacă domnul preşedinte va avea disponibilitatea, dacă va dori să discutăm despre aceste două numiri, aşa cum am procedat de fiecare dată voi avea toată deschiderea de a purta această discuţie.

Dacă nu, nu avem decât o singură alternativă, aceea de a aştepta hotărârea Curţii Constituţionale, pentru că am văzut că domnul preşedinte nu vrea să facă nicio nominalizare până la decizia Curţii Constituţionale”, a declarat premierul României.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×