Ședință solemnă de Guvern, la Alba Iulia: Viorica Dăncilă și miniștrii, huiduiți

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
29/11/2018, 15:47
Ședință solemnă de Guvern, la Alba Iulia: Viorica Dăncilă și miniștrii, huiduiți GALERIE FOTO
Ședință solemnă de Guvern, la Alba Iulia Viorica Dăncilă și miniștrii, huiduiți

Viorica Dăncilă a participat la Şedinţa solemnă de Guvern, de la Alba Iulia, alături de mai mulţi miniştri, iar aceştia au ajuns să fie huiduţi. Şedinţa de Guvern a ţinut o oră, iar acesta a avut loc în sala Marii Uniri. Înainte de începerea şedinţei, miniştrii au fost aspru contestaţi de oamenii care au ajuns la statuia lui Mihai Viteazul.

Miniştrii au ajuns la Alba Iulia cu două zile înainte de 1 decembrie, când vor sărbători Ziua Naţională a României, iar prima lor oprire a fost la monumentul Uniri, acolo unde muncitorii pregăteau parcul pentru celebrarea Centenarului.

Viorica Dăncilă, huiduită la Alba Iulia, la şedinţa solemnă

Viorica Dăncilă a participat şi la ceremonia de depunere a unei coroane de flori la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul. După şedinţă, premierul Dăncilă va semna un acord între Guvernul României şi Federaţiile Sindicale Reprezentative din Învăţământ, un acord între Guvernul României şi Federaţia Patronatelor Societăţiilor din Construcţii. Totodată, aceasta va semna în Cartea de Onoare a Cetăţii Alba Carolina. Premierul a fost huiduiut, iar oamenii au strigat „Ruşine”.

Premierul României, Viorica Dăncilă, în timpul unui discurs. Aceasta vrobteşte de la pupitru
Premierul României, Viorica Dăncilă, în timpul unui discurs

Într-un speech ţinut în urmă cu puţin timp, Dăncilă a vorbit despre evenimentele care au loc în toată ţara, cu ocazia Zilei Naţionale: ”Nu vreau să critic, să laud un mesaj al cuiva. Eu spun punctul meu de vedere: cred că măcar acum, când se apropie Ziua Naţională, trebuie să dăm dovadă de mai multă unitate. E o zi importantă pentru fiecare român, e important ce mesaj dăm pentru celelalte state şi cred că aceste elemente trebuie să le aibă în vedere orice bun. Fiecare are dreptul să fie nemulţumit, să meargă la proteste, dar eu cred că Ziua Naţională este prea importantă pentru noi ca să avem astfel de manifestări. E ziua care ar trebui să ne unească, nu să ne dezbine”, a spus Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×