Viorica Dăncilă, reacție la mesajul controversat al Jandarmeriei

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/11/2018, 20:52
Viorica Dăncilă, reacție la mesajul controversat al Jandarmeriei
Viorica Dăncilă a reacționat la mesajul transmis de Jandarmeria Română

Viorica Dăncilă a reacționat la mesjaul controversat al Jandarmeriei! Pe scurt, pentru marea zi de 1 decembrie se anunță multe evenimente pe rețelele de socializare printre care și proteste. Vigilentă, Jandarmeria Română a dat câteva detalii, la solicitarea dcnews.ro, despre provocările care se propagă în mediul online. ” Jandarmeria este atentă la toate mesajele care circulă şi se propagă în mediul online. În acelaşi timp, ne manifestăm convingerea că cetatenii nu vor răspunde acestor mesaje şi provocări, care se propagă în mediul virtual. Nu excludem posibilitatea să existe o minoritate, un anumit grup de persoane, care să aleaga sa se exprime în acest mod. Este o opţiune personală prin care, din punctul nostru de vedere, se descalifică ca oameni, ca cetăţeni şi ca români”, se arată în mesajul transmis de Jandarmerie.

De asemenea, în document este subliniat și că astfel de gesturi din mediul online nu afectează Jandarmeria, ci aduc o ofensă statului român. De altfel, aceștia au mai precizat și că oamenii trebuie să fie atenți la cine sunt cei care propagă mesajele de acest gen pe internet. ” Oamenii trebuie să ştie că astfel de gesturi nu afectează Jandarmeria Româna în ultima instanţă, ci aduc o ofensă statului român”, se arată în documentul transmis de Jandarmerie.

Viorica Dăncilă a reacționat în urma mesajului controversat al Jandarmeriei

viorica dancila a reactionat in urma mesajului jandarmeriei romane
Viorica Dăncilă la manifestările organizate cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române

”Toti trebuie să fim conştienţi că fiecare individ îşi asumă consecinţele propriului comportament. O astfel de sarbatoare nu trebuie denaturată în niciun fel, iar dacă sunt gesturi care depăşesc normele legale şi care presupun anumite derapaje vom lua toate măsurile legale care se impun pentru a fi traşi la răspundere cei care savârşesc astfel de fapte”, este mesajul Jandarmeriei Române.

viorica dancila a reactionat la mesajul trimis de jandarmeria romana
” Oamenii trebuie să ştie că astfel de gesturi nu afectează Jandarmeria Româna în ultima instanţă, ci aduc o ofensă statului român”

Astăzi, 26 noiembrie, despre cursul evenimentelor, dar și despre însemnătatea zilei de 1 decembrie, a vorbit Viorica Dăncilă. ”Nu vreau să critic, să laud un mesaj al cuiva. Eu spun punctul meu de vedere: cred că măcar acum, când se apropie Ziua Naţională, trebuie să dăm dovadă de mai multă unitate. E o zi importantă pentru fiecare român, e important ce mesaj dăm pentru celelalte state şi cred că aceste elemente trebuie să le aibă în vedere orice bun român”, a declarat Dăncilă.

În cele din urmă, aceasta a mai spus că acțiunea discutată în mediul online este un drept al omului, dar că în Ziua Națională nu ar trebui să se întâmple așa ceva. ” Fiecare are dreptul să fie nemulţumit, să meargă la proteste, dar eu cred că Ziua Naţională este prea importantă pentru noi ca să avem astfel de manifestări. E ziua care ar trebui să ne unească, nu să ne dezbine”, a încheiat Viorica Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×