Kesu Ismail a făcut spectacol la Cântă Acum cu Mine! Jurații de la Pro TV au fost impresionați. VIDEO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/03/2019, 21:16
Kesu Ismail a făcut spectacol la Cântă Acum cu Mine! Jurații de la Pro TV au fost impresionați. VIDEO GALERIE FOTO
Kesu Ismail, specatcol de neuitat pentru jurații de la Cântă Acum cu Mine!

Kesu Ismail a fost surpriza plăcută pe care au primit-o jurații de la Cântă Acum cu Mine. Artistul a ridicat nu mai puțin de 93 de artiști, mulți, așa cum și-a propus și a și afirmat la testimoniale, înainte de a intra pe scenă. La prima vedere, Loredana Groza a  spus că se mișcă bine, iar alte vedete au mărturisit că are o stare bună și că asta îl va ajuta să dea tot ce are mai bun pentru un moment excepțional. Din nefericire, cineva din juriu, înainte ca acesta să cânte, a spus că a plusat cam mult cu replicile.

Kesu Ismail, spectacol de neuitat pe scena de la Cântă Acum cu Mine

Kesu Ismail a fost una din puținele chipuri exotice care au apărut până acum pe scena celui mai nou show de muzică. „Sunt acrobat, de mic am început să fac muzică pentru că am vrut să mă exprim mai mult și mi s-a deschis și viziune, apoi am fost recrutat la circ. Te îvață să nu îți pui bariere. Vreau să ridic mulți jurați”, a afirmat acesta la interviuri. Zis și făcut!

Kesu s-a ținut de cuvânt și a dat tot cea a avut mai bun, astfel că jurații au avut parte nu numai un moment de voce, ci și un moment cu tot tacâmul, cu dans și uenel mișcări din acrobație.  Cu toate că la început poate s-a arătat arogant pentru unii, în scurt timp le-a schimbat total părerea, astfel că la finalul actului său artistic a fost aplaudat în picioare de cei 93 de jurați care i-au dat undă verde pentru etapa următoare.

Cântă Acum cu Mine, emisiunea de voce a momentului

“Ei n-au nevoie să fie ținuți în frâu, au nevoie doar de spațiu să se manifeste, au nevoie de oameni pe care să-i critice constructiv. Eu… ce am făcut acolo… a fost o juxtapunere… Cu siguranță au fost și orgolii, dar justificate”, povestește prezentatorul despre experiența emisiunii”, a declarat gazda emisiunii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×