Emisiunea „Cântă Acum cu Mine”, scoasă din grila PRO TV! Ce se întâmplă cu Loredana și Cabral

Dan Stancu   
în Reality show
05/03/2019, 19:45
Emisiunea „Cântă Acum cu Mine”, scoasă din grila PRO TV! Ce se întâmplă cu Loredana și Cabral GALERIE FOTO

Performanțele slabe ale primei ediții a emisiunii „Cântă cu mine” i-au determinat pe oficialii Pro TV să o scoată din grilă pe 10 martie. Anunțul a fost făcut voalat pe site-ul emisiunii, unde scrie că următoarea ediție a showului prezentat de Loredana și Cabral va avea loc pe 17 martie.

Emisiunea „Cântă Acum cu Mine”, scoasă din grila PRO TV!

Prima ediție a emisiunii „Cântă Acum cu Mine” a avut audiențe mai slabe decât Asia Express, de la Antena 1, atât la nivel național, cât și pe publicul comercial. Prin urmare, Pro TV a decis mutarea emisiunii de pe tronsonul în care se difuzează Asia Express. În locul showului cu Loredana și Cabral, pe 10 martie va fi difuzat filmul de acțiune Cod roșu la Casa Albă, cu Gerard Butler și Morgan Freeman.

Pe site-ul „Cântă cu mine” a fost postat un text despre ediția din 17 martie. Unul dintre concurenți va cânta ”Grace Kelly” și Loredana va avea următoarea reacție: „Aș fi vrut să mă ridic, dar mi s-a părut că ai fost prea încordat. Vocea ți-a sunat foarte bine, dar aici suntem la un show în care trebuie să mă cucerești. Trebuie să fii artistul total care trece rampa și tu ai reușit să faci o mare parte din toate astea, dar nu ai ajuns la coarda aia sensibilă pe care trebuie să mi-o ciupești”.

Emisiunea „Cântă Acum cu Mine”, scoasă din grila PRO TV! Ce se întâmplă cu Loredana și Cabral
Emisiunea „Cântă Acum cu Mine”, scoasă din grila PRO TV! Ce se întâmplă cu Loredana și Cabral

„Nu ne plac lucrurile perfecte”

În schimb, prestația concurentului va fi apreciată de dirijorul Daniel Jinga. „Mi-a plăcut timbrul lui vocal, e carismatic. Mi-a plăcut de la început și asta dovedește că nouă nu ne plac lucrurile perfecte. Am ales să mă ridic, deși nu a fost perfect, perfecțiunea uneori e rece și nu ne atrage. Ne plac lucrurile foarte frumoase, care ne fac să vibrăm”, a spus acesta.

În ediția din 17 martie, care va fi difuzată la ora 20:00, unul dintre concurenți va face breakdance, spre deliciul spectatorilor. Tot atunci se va decide și cine sunt cei doi concurenți care vor ajunge în finală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×