PRO TV, lovitură devastatoare! Ce audiențe a înregistrat prima ediție a emisiunii Cântă Acum cu Mine

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/03/2019, 17:43
PRO TV, lovitură devastatoare! Ce audiențe a înregistrat prima ediție a emisiunii Cântă Acum cu Mine GALERIE FOTO
Ce audiențe a obținut Cântă Acum cu Mine, la Pro TV?

Emisiunea Cântă Acum cu Mine, de la PRO TV, a obținut cifre frumoase, încă de la prima ediție, dar nu la fel de bune așa cum sperau producătorii. Spectacolul unic în România, a avut mulți spectatori. Pro TV a fost foarte aproape de cifrele adunate de emisiunea de Asia Expres. Aventura a strâns în fața micilor ecrane 800.000 de spectatori la orașe, pe național a avut media de 1.3 milioane de privitori, iar numărul publicului tânăr a adunat nu mai puțin de 430.000 de privitor pe medie.

Audiențe înregistrate la Cântă Acum cu Mine, de la Pro TV!

Emisiunea care o are ca gazdă pe Loredana Groza a strâns cifre foarte frumoase! Se pare că prima ediția i-a adus pe cei mai curioși în fața televizoarelor. Show-ul de muzică, unicul din România care are 100 de jurați, s-a clasat pe locul al doilea în țară, extrem de aproape de cea mai urmărită emisiune a momentului, Asia Express.

Cele două show-uri au strâns o medie de aproximativ de 1.4 milioane de privitori pe minut de difuzare, iar locul trei a fost ocupat de către Exatlon, cu aproximativ 1,1 milioane de privitori. În acest context, trustul PRO TV se poate declara liniștit lider în mediul urban, cu cifra de 835.000 de telespecatori pe minut. Antena 1 a avut media de 820.000 de privitori, iar postul Kanal D, a strâns 470.000 de telespectatori pe minut.

Cântă Acum cu Mine, audiențe la PRO TV
Cântă Acum cu Mine, audiențe la PRO TV

Cântă Acum cu Mine, supriză pentru fanii lui Krem Alexe

”Sunt 100 de jurați la noua emisiune Cântă acum cu mine, care urmează să fie difuzată la Pro TV, iar printre ei mă număr și eu. Am fost cândva și concurent la Românii au talent, tot la Pro TV. Cei 100 de jurați sunt oameni cvasicunoscuți, persoane publice care nu au fost suficient promovate. Pentru mine e bine să beneficiez de această expunere pentru că voi profita de ocazie să îi invit pe toți oamenii la teatru, să mă vadă și pe scenă”, a declarat Răzvan Krem Alexe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×