Cine e Andra Botez, concurenta care i-a uluit pe cei 100 de la Cântă Acum cu Mine: „Mămică, s-a terminat, ai declanșat o nebunie”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/03/2019, 11:07
Cine e Andra Botez, concurenta care i-a uluit pe cei 100 de la Cântă Acum cu Mine: „Mămică, s-a terminat, ai declanșat o nebunie” GALERIE FOTO
Andra Botez i-a ridicat în picioare pe toți cei 100

Andra Botez i-a uluit pe jurați. Duminica trecută s-a dat statul show-ului Cântă Acum cu Mine, noua producție cu care Pro TV își propune să cucerească audiențele în primăvara asta. Prima ediție a fost plină de surprize, momente tensionate, dar și concurenți care i-au uimit pe jurați

Printre cei care i-au lăsat muți de uimire pe membrii juriului se numără și Andra Botez, o tânără de 34 de ani, realizator radio la un post local. Aceasta i-a cucerit pe cei 100 cu energia sa debordantă și mai mult decât atât, a reușit să meargă direct în finală

Andra Botez i-a lăsat pe jurați cu gurile căscate

Prestația realizatoarei radio a fost răsplătită cu adevărate ropote de aplauze. În plus, Andra a reușit să-i ridice pe toți cei 100 în picioare. Jurații au fost atât de impresionați, încât nu au mai contenit cu laudele la adresa ei și chiar au cerut un „bis”.

Nu am mai fost în niciun show de televiziune, e o provocare foarre mare. Ca artist, eşti obişnuit să dăruieşti muzică celor din faţa ta văzându-i stând pe scaun şi neridicându-se, dar aici e mai mult decât a dărui muzică, aici înseamnă să-i faci pe oameni să te înţeleagă aşa cum eşti pe deplin” , a dezvăluit Andra Botez, chiar înainte de a urca pe scenă.

Concurenta va merge direct în finala show-ului
Concurenta va merge direct în finala show-ului

Tânăra i-a cucerit pe toți cei 100

„De unde ai apărut? Sincer, m-ai blocat, m-ai spart! Pe cuvântul meu dacă mai cânt piesa asta vreodată, nu mai pot” , a spus Tibi Scobiola, vizibil impresionat de prestația Andrei. Toți colegii au fost în asentimentul său.

Ceea ce e interesant este că în seara asta am avut atât de multe genuri, voci, timbre, dar cumva s-a terminat apoteotic. Şi faptul că a venit şi jazz-ul şi despre ce e vorba în jazz – puterea de a improviza, puterea de a fi liber, puterea de a nu depinde de nişte tipare, ci de a le depăşi, de a crea ceva nou de fiecare dată. Asta ai reuşit tu, să fii originală, să fii altfel“ , a declarat și Loredana Groza.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×