Kate Middleton, surprinsă în public fără inelul de logodnă! Motivul pentru care nu mai poartă bijuteria de 250.000 de lire sterline

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
02/04/2020, 18:07
Kate Middleton, surprinsă în public fără inelul de logodnă! Motivul pentru care nu mai poartă bijuteria de 250.000 de lire sterline
Epidemia de coronavirus a obligat-o pe Kate Middleton să renunțe la inelul de logodnă. Sursa foto: hepta.ro

În ultima perioadă, Kate Middleton i-a lăsat muți de uimire pe admiratorii săi din Marea Britanie și toate colțurile lumii. Asta pentru că ducesa de Cambridge a încetat să mai poarte inelul de logodnă primit în dar de la prințul William, în momentul în care a cerut-o în căsătorie.

Kate Middleton a renunțat la inelul de logodnă din cauza epidemiei de coronavirus

Decizia este total neașteptată, mai ales dacă ne gândim la faptul că superba bijuterie se numără printre accesoriile altădată nelipsite de pe degetul frumoasei membre a Casei Regale. Ba mai mult, ducesa continuă să poarte verigheta, ceea ce face ca nedumerirea fanilor să fie și mai mare.

Puțină lume a înțeles, însă, adevăratul motiv, cât se poate de întemeiat, de altfel, pentru care Kate Middleton a luat această decizie radicală. Partenera de viață a prințului Wiliam a pus la păstrare faimosul solitaire până ce epidemia noului tip de coronavirus va fi stopată. Dincolo de faptul că nu pot fi curățate corespunzător, inelele cu pietre prețioase, în special cele voluminoase, reprezintă un real pericol în contextul actual, pentru că pot produce leziuni pe suprafața pielii.

Prințul Charles este infectat cu COVID-19, iar Regina se află în izolare la Windsor

De asemenea, în condițiile în care mâinile trebuie spălate și dezinfectate de foarte multe ori pe zi, bijuteriile de acest gen pot crea adevărate neplăceri, mai ales că între pietrele prețioase rămân adesea resturi de săpun. În plus, situația prințului Charles, testat pozitiv cu COVID-19, a determinat-o pe Kate să ia toate măsurile de precauție pentru a evita ca atât ea, cât și familia să contracteze boala.

La fel a procedat și Regina Elisabeta a II-a, autoizolată la Windsor, imediat ce s-a aflat că unul dintre angajații de la Palatul Buckingham are coronavirus. Totodată, persoanele care au intrat în contact cu el au fost plasate în carantină și urmează să fie testate.

Angajatul a fost testat pozitiv înainte ca Regina să plece la Windsor. Dar Palatul are un personal format din 500 de membri, așadar, ca la orice alt loc de muncă, nu ar fi exclus ca aceștia să f fost afectați la un moment dat”, a declarat o sursă din cadrul Casei Regale pentru publicația The Sun.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×