Continuă tensiunile în Casa Regală Britanică! Prințul William, supărat pe decizia fratelui său și a lui Meghan Markle de a se muta în Canada: „Au plecat prea devreme”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
07/02/2020, 15:48
Continuă tensiunile în Casa Regală Britanică! Prințul William, supărat pe decizia fratelui său și a lui Meghan Markle de a se muta în Canada: „Au plecat prea devreme”
Tensiuni între prinții William și Harry. Sursa foto: People

Chiar dacă sperau că vor avea parte de o „viață fericită și liniștită” odată cu mutarea în Canada, după cum au declarat recent, decizia luată de Harry și soția sa, Meghan Markle, pare să tulbure și mai mult apele în Casa Regală din Marea Britanie. Ultimele informații indică faptul că plecarea intempestivă a celor doi nu a fost tocmai pe placul prințului William. Ba mai mult, se pare că relațiile dintre frați, altădată destul de solide, s-au răcit semnificativ în ultimele luni.

Prințul William, dezamăgit de decizia fratelui său de a se muta în Canada imediat după anunțul retragerii din Casa Regală

La scurt timp după ce prințul Harry și-a anunțat public intenția de a renunța la statutul său și, implicit, la toate privilegiile pe care le implică acesta pentru a începe o viață nouă alături de fosta actriță de la Hollywood și băiețelul pe care îl au împreună, William a oferit o primă reacție pe marginea acestui subiect.

Vizibil afectat de decizia fratelui său, ducele de Cambridge a încercat să-și păstreze totuși un ton diplomatic, precizând că a înțeles că „este momentul ca Harry să se descurce de unul singur, pentru că nu îl voi mai putea proteja”. În spatele declarațiilor sale, se aflau, însă, tensiuni ce par chiar și acum departe  de a se fi încheiat.

„Nu s-au despărțit în termeni buni, dar amândoi sunt ușurați că s-a terminat”

Surse din cadrul Casei Regale au dezvăluit pentru presa londoneză că plecarea subită a cuplului Harry-Meghan l-a înfuriat la culme pe prințul William, care nu a ezitat să-și confrunte fratele pe marginea acestui subiect. Discuțiile nu doar că nu au dus la un numitor comun, ba chiar au sporit conflictul făcând ca momentul despărțirii să devină o adevărată „ușurare” pentru amândoi.

Prinții nu s-au despărțit în termeni tocmai buni în momentul în care Harry a decis să se mute în Canada.

Situația este atât de tensionată, încât amândoi s-au bucurat și s-au simțit ușurați că au pus capăt oricăror relații”, au relatat apropiați ai Familiei Regale pentru publicația People.

Până nu demult, iubirea frăţească dintre cei doi fii ai prinţesei Diana părea de neatins, perechea sprijinindu-se reciproc de fiecare dată când a fost nevoie. Pe măsură ce amândoi şi-au preluat rolurile de membri ai Familiei Regale, au devenit inseparabili, iar după nunta lui William cu Kate Middleton, Harry li se alătura adesea, formând astfel un trio îndrăgit de englezi.

Intenția soțului lui Meghan Markle de a-și părăsi familia și a renunța la statutul său în cadrul acesteia a schimbat radical relația cu fratele său mai mare. Chiar dacă au încercat să țină toate aceste disensiuni departe de opinia publică, în scurt timp, totul a ieșit la iveală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×