Kanal D a anunțat lista completă a participantelor la Bravo, ai stil Celebrities! Andreea Tonciu, printre concurente

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/12/2019, 21:13
Kanal D a anunțat lista completă a participantelor la Bravo, ai stil Celebrities! Andreea Tonciu, printre concurente
Lista concurentelor Bravo ai stil Celebrities. Sursa foto: adevarul.ro

”Bravo, ai stil!”, emisiunea fenomen de la Kanal D revine pe micile ecrane cu varianta Celebrities! Așadar, nouă tinere vedete, obișnuite cu lumina reflectoarelor, se vor întrece pentru titlul de cea mai bine îmbrăcată celebritate din România!

Iată cum arată lista completă a concurentelor Bravo, ai stil Celebrities

Toate sunt obișuite să se îmbrace după ultimele tendințe ale modei, așa că jurații vor avea de furcă în a declara care dintre ele va fi câștigătoarea emisiunii și a mult râvnitului titlu.

În ordinea anunțării acestora, lista completă a concurentelor care vor participa în emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities”: Raluca Tănase, componenta a trupei “Bambi”, Călina Dumitrescu, fotomodel, Maria Ilioiu, actriță și antreprenor, Gina Chirilă, fotomodel, Bianca Rus, cântareață, Theo Rose, cântăreață, Bianca Giurcanu, însoțitor de zbor și influencer, Andreea Tonciu, asistentă TV și Deea Codrea, blogger.

”Sunt o luptătoare, deşi emoţiile mă copleşesc uneori”

“Sunt o persoană care are mereu un cuvânt de spus în ceea ce priveşte artă, care nu renunta uşor şi care demonstrează mereu implicare. Stăpânesc foarte bine emoţiile, iar atunci când simt presiune nu mă pierd uşor. În această competiţie sunt dispusă să merg până unde este corect să ajung şi să învăţ că să pot progresa!”, spune Raluca Tănase.

Calina Dumitrescu este o tânăra îndrăzneaţă, care s-a lansat cu mult curaj în showbiz, moştenind talentul pentru artă de la mama ei, Catinca Român. Este un model pentru tânăra generaţie, în materie de styling, fiind urmărită pe reţelele sociale de mii de fani.

Calină Dumitrescu se declara a fi nonconformistă atunci când vine vorba despre a-şi pune ideile în practică, şi se descrie că fiind un artist total, în căutarea identităţii sale.

“Sunt un spirit liber, o nonconformistă, un suflet de artist. O femeie în devenire care îşi caută cea mai bună versiune a ei şi care munceşte cu ea pentru a reuşi acest lucru.

Sunt o luptătoare, deşi emoţiile mă copleşesc uneori. Asta nu mă împiedică să renasc de fiecare dată precum o pasăre phoenix, din propria cenuşă”, spune Călina Dumitrescu, fiica celebrei Cantinca Roman.

„Andreea Tonciu este unică. Este mama perfectă, soţia perfectă, profesionistul perfect. Omul care moare că lumea să fie mai bună. Mor cu dreptatea în mână! În această competiţie voi merge până în pânzele albe. Nu mă voi lăsă învinsă de nimic şi de nimeni”, se caracterizează Andreea Tonciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×