Cătălin Botezatu revine la TV după gravele probleme de sănătate! Va face parte din juriul Bravo, ai stil Celebrities

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/12/2019, 11:10
Cătălin Botezatu revine la TV după gravele probleme de sănătate! Va face parte din juriul Bravo, ai stil Celebrities
Cătălin Botezatu revine la Kanal D, ca jurat la Bravo, ai stil. Sursa foto: Instagram

Cătălin Botezatu revine în televiziune după ce s-a zvonit în ultimele săptămâni că din cauza stării sale de sănătate se va retrage. Creatorul de haine va face parte din juriul Bravo, ai stil Celebrities, noul show pe care mizează Kanal D.

Cătălin Botezatu, în juriul Bravo, ai stil Celebrities

Practic, Bote se întoarce la rolul de jurat alături de Raluca Bădulescu și editor-ul de la revista Elle România, Maurice Munteanu. Revenirea lui Bote a fost confirmată atât de cei de la Kanal D, cât și de Raluca Bădulescu, prietenă bună cu designerul.

Cel mai probabil, show-ul de fashion va începe în luna ianuarie, așa cum au început câteva dintre sezoanele recente, iar în această ediție vor participa concurente cunoscute.

Bote a avut o vară complicată din punct de vedere medical

„Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu revin în formula consacrată, la masa juriului show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities” Cei trei magnifici jurați, alături de Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului fenomen, așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu telespectatorii Kanal D și concurentele noului sezon!”, este anunțul Ralucăi Bădulescu pe Instagram.

Botezatu a suferit în vara acestui an o operație la inimă la o clinică în Turcia. Creatorul de modă slăbise considerabil, însă și-a revenit în scurt timp după zilele pe care le-a petrecut în spital.

„Uneori sunt ușor inconștient în detrimentul meu și în favoarea jobului meu, dar asta e. Urmez un tratament după intervenție, iau tot timpul pastile, iau cu pumnul pastile, bine, trei sferturi din ele sunt vitamine, poate că asta mă ajută, dar nu fac niște eforturi extraordinare. Repet, regim alimentar nu țin”, declarase Botezatu după operația suferită, conform avantaje.ro.

Însă, revenind la lucruri ceva mai plăcute, Botezatu a dat câteva detalii despre noul sezon Bravo, ai stil.

„Noul sezon pentru mine se anunță a fi provocator. Sunt curios să văd cine sunt concurentele, dar trebuie să vă mărturisesc că tocmai pentru că sunt voi fi și mai drastic”, a spus Bote.

„Dacă sunt deja cunoscute publicului și au deja acest exercițiu cu spectacolul media, ar trebui să fie foarte asumate și atente. Mă aștept ca ele să ne ofere un show adevărat și să ne expună ce înseamnă stilul”, a adăugat juratul de la BAS.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×