Jorge are numai ghinioane din cauza epidemiei de coronavirus. „Suntem conștienți că sănătatea este pe primul loc”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
24/03/2020, 15:36
Jorge are numai ghinioane din cauza epidemiei de coronavirus. „Suntem conștienți că sănătatea este pe primul loc”
Jorge are numai ghinioane din cauza epidemiei de coronavirus. Sursa foto: click.ro

Epidemia de coronavirus l-a afectat şi pe Jorge ca pe mulţi alţi români. Fiica sa cea mică a rămas blocată în SUA, în timp ce planurile celei mari, care vroia să-şi facă ziua la Euro Diseny, au fost anulate şi din cauza interdicţiilor de călătorie, dar şi din cauza închiderii parcului de distracţii din Franţa.

Jorge, numai ghinioane din cauza epidemiei de coronavirus

Epidemia de coronavirus, care face ravagii în toată lumea, a adus pentru Jorge, ca şi pentru toţi ceilalţi cântăreţi din România, anularea tuturor concertelor, iar emisiunea în care trebuia să fie prezentator, Masked Singer România, de la PRO TV, a fost suspendată, scrie click.ro.

Filmările au fost fabuloase. Misterul, distracția, umorul și curiozitatea ating cote maxime la show-ul care a făcut isterie peste tot în lume. Detectivii sunt delicioși și cu fiecare comentariu din partea lor, emisiunea devine din ce în ce mai interesantă. Am o relație specială cu fiecare dintre detectivi. Toți sunt savuroși. 

Cântăreţul, încântat de emisiunea pe care o va prezenta, Masked Singer România

Păstrarea secretului și descoperirea lui, adică demascarea celebrităților, face ca emisiunea să atingă cote maxime de curiozitate. Măștile sunt superbe și foarte bine alese.

Reprezentațiile artistice ale vedetelor aduc în fața telespectatorilor momente distractive, dar și emoționante. Asocierea detectivilor e una reușită. Pentru mine, pe plan profesional, e prima emisiune pe care o prezint la PRO TV, iar asta face toată diferența”, a declarat George Papagheorghe (37 de ani), alias Jorge.

Jorge, gazdă a emisiunii suspendate de la PRO TV, Masked Singer România, a dat detalii din culise, din filmările făcute până acum. Prezentatorul a spus ce mască i-ar fi plăcut lui să poarte dacă ar fi fost concurent al emisiunii.

Aș fi oscilat între maimuță și păun. Îmi place să mă distrez și să râd. Am simțul umorului dezvoltat și cu siguranță aș fi găsit multe asocieri cu maimuța, însă pentru că îmi place să fiu admirat și apreciat, aș fi ales păunul. Să zicem o maimuță cu coadă de păun!”, a declarat Jorge râzând.

Prezentatorul emisiunii a povestit calităţile pe care ar trebui să le aibă concurenţii emisiunii pe care o va prezenta cine ştie când la PRO TV.

Deliciul acestei emisiuni este că oricine poate face orice sub acea mască. Practic, nedezvăluindu-te, ai tendința să te comporți diferit pentru că nimeni nu știe cine ești.

Asta te ajută să descoperi talente pe care nici nu știai că le ai sau să te amuzi pe seama comentariilor când unul dintre detectivi spune că ești o altă vedetă. Cei de sub măști descoperă o lume nouă, dar și veche, în același timp. Se ascund în anonimat dar retrăiesc și momente dinainte de a deveni celebri„, a povestit Jorge.

Ce face Jorge pe timpul epidemiei de coronavirus

Cântărţeţul a făcut declaraţii despre cum îşi petrece zilele în plină epidemie de coronavirus. „Stau acasă și mă bucur de copii pentru că nu prea am mai avut zile libere și apoi mă închid în studio ca să lucrez. Acolo sunt în lumea mea. Îmi place să compun și să creez ceva nou în fiecare zi.

Așteptăm cu sufletul la gură prima ediție „Masked Singer România” și ne bucurăm de această pauză, în liniște. Pentru mine e perfect pentru că pot lucra în studio și nu am contact decât cu muzica”, a precizat Jorge.

Din păcate, Jorge este nemulţumit pentru că una dintre fiicele lui nu îi este aproape în aceste momente. „Din păcate, Karina nu a mai putut veni în România de Paște. Noi o așteptam pe 20 martie, însă, din cauza situației mondiale, am decis încă dinainte de a se închide granițele, să nu mai vină.

Ultima oară ne-am întâlnit de ziua ei, în noiembrie 2019, însă amândoi suntem conștienți că sănătatea este pe primul loc și că viața noastră este lungă și ne vom tot întâlni de-a lungul anilor. Vorbim pe videoconferință în fiecare zi. Stăm de vorbă ca orice tată și fiică. Suntem foarte apropiați datorită tehnologiei”, a mai spus Jorge. În plus, fiica cea mare a cântăreţului, care avea de gând să-şi facă majoratul în Franţa, la Disneyland, a trebuit să anuleze totul. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×