Jorge va prezenta “Masked Singer România”, de la Pro TV! ”Acest format o să creeze isterie”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/02/2020, 15:31
Jorge va prezenta “Masked Singer România”, de la Pro TV! ”Acest format o să creeze isterie”
Jorge va prezenta “Masked Singer România” de la Pro TV

Cunoscutul cântăreț și prezentator de televiziune Jorge revine pe micile ecrane, după ce a semnat cu Pro TV! George Papagheorghe, pe numele său real, va prezenta emisiunea “Masked Singer România”, care se anunță a fi un succes garantat!

Jorge va prezenta “Masked Singer România” de la Pro TV

Emisiunea “Masked Singer România” a fost cumpărată recent de Pro TV, după ce a avut un real succes în peste 20 de țări, printre care  printre care SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria.

Formatul a fost cumpărat, s-a semnat cu prezentatorul, așadar urmează să vedem cine va participa la acest spectacol de televizune și care va fi componența juriului.

”Cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii”

Jorge este încântat să revină pe micile ecrane, în calitatea de prezentator. Acesta a mai fost gazda emisiunii “Super Potriveala”, de la Kanal D, iar la Antena 1, a fost prezentat show-ul “România dansează”. Prezentatoruleste sigur că emisiunea sa va produce isterie!

“Sunt mai mult decât bucuros să iau parte la un show atât de spectaculos, atât de complex și atât de iubit în lume. Abia aștept să-i provocăm pe telespectatori să descopere ce personalități publice din România se ascund în măștile de la Masked Singer România.

Sunt ferm convins că acest format o să creeze isterie în rândul tuturor românilor și că vor pune cap la cap indicii de la o ediție la alta pentru a descoperi cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii.

Din aceasta primavara sunt gazda voastra la «Masked Singer Romania»” este mesajul postat de Jorge pe pagina lui de Facebook, Instagram.

Jorge va introduce în scenă fiecare mască, va conduce duelurile dintre ele și se va alătura celor patru detectivi în încercările lor de a descoperi cine sunt cele 12 celebrități care se ascund în spatele unor personaje nemaivăzute, au transmis oficialii de la Pro TV.

Nici gazda show-ului, nici detectivii, nu știu cine se află în măști. Toți vor fi intrigați și gata să facă orice pentru a descoperi cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii, după salariul Andreei Esca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×