Jorge a lansat o melodie după ce a părăsit ”Ferma” de la PRO TV! Versurile, inspirate de Flick

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
20/02/2019, 20:13
Jorge a lansat o melodie după ce a părăsit ”Ferma” de la PRO TV! Versurile, inspirate de Flick GALERIE FOTO
Jorge a lansat o melodie după ce a părăsit ”Ferma”

Jorge a fost unul dintre concurenții care au părăsit rapid ”Ferma” de la PRO TV fie pentru că unii l-au dorit în afara competiției, fie pentru că așa a fost destinul. Cert este că după plecarea din reality-show, s-a pus pe treabă și a lansat o nouă melodie.

Artistul a revenit în atenția publicului cu un single dedicat femeii, ”Cafeaua Ta”. De altfel, pare că aerul tare de la munte, loc în care s-a filmat emisiunea, i-a priit, căci piesa este însoțită și de un videoclip pe măsură.

Jorge a lansat o melodie după ce a părăsit ”Ferma” de la PRO TV

Cântărețul a realizat compoziția muzicală cu ajutorul lui Flick Domnul Rimă, care l-a inspirat cu o postare de a sa. „Am fost inspirat din versurile unei poezii scrise de Flick, le-am pus pe melodie, am îmbunătățit partea de la refren, am venit și eu cu ideile mele, apoi i-am prezentat-o lui Flick. I-a plăcut ideea, așa că am lansat-o”, a spus Jorge.

Jorge a lansat o melodie după ce a părăsit ”Ferma” de la PRO TV! Versurile, inspirate de Flick
După ce a fost eliminat din cadrul competiției, artistul s-a pus pe treabă și a lansat o nouă piesă

Artistul a intrat în aventura din creierii munților cu gândul de a câștiga, însă ceva sau cineva i-a pus bețe în roate. Despre experiența sa la ”Fermă” a vorbit chiar acesta. „Am intrat cu gândul să câștig, asta a fost scopul meu, am zis că eu stau până la final. Așa îmi făcusem planurile cu soția mea, să stau trei luni, să mă întorc la finalul show-ului, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și uită-mă acasă după doar trei săptămâni de emisiune.

Nu cred că neapărat voiam să mă întorc acasă, eram pur și simplu obosit după trei săptămâni, având două dueluri de eliminare și două săptămâni de servitor. Am fost slujitor-șef acolo și probabil pe fond de oboseală și stres nu am mai putut la al doilea duel pentru eliminare. Cel mai dor mi-a fost de copii și de soția mea, mi-a fost dor de îmbrățișarile copiilor.

Jorge a lansat o melodie după ce a părăsit ”Ferma” de la PRO TV! Versurile, inspirate de Flick
Artistul a revenit în atenția publicului cu un single dedicat femeii, ”Cafeaua Ta”

Primul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi sun soția și pentru că plănuisem totul înainte ca eu sa rămân trei luni, când am ieșit din Ferma am găsit-o pe soția mea în străinătate, era plecată în concediu, în Dominicană, cu fetele la plimbare

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×