Flick are sau nu iubită? Ce a răspuns ”Domnul Rimă” când a fost întrebat direct

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/12/2018, 16:22
Flick are sau nu iubită? Ce a răspuns ”Domnul Rimă” când a fost întrebat direct
Flick, declarații despre viața amoroasă!

Flick rămâne cu titlul de burlac, deși a răspuns într-un interviu că are și relații pe care le ține departe de ochii lumii, iar că ele n-ar fi atât de serioase, conform declarațiilor „Domnului Rimă”.  De asemenea, în trecut, acesta a mai spus că nu are un tipar anume. Se pare că mariajul nu se va lipi curând de acesta și nici de prietenul lui bun Mihai Bendeac, ce se află într-o situație similară.

Cu toate că toată ziua îl poate vedea lumea făcând glume și făcându-i pe ceilalți să râdă, acesta trece, de patru ani de zile, prin clipe grele. Mama acestuia s-a stind din viață, motiv pentru care a făcut câteva declarații emoționante. Ce relație are „Domnul Rimă”  cu singurul părinte care i-a mai rămas în viață?

Flick, relații neasumate!

Ocupat până peste cap cu diverse proiecte, „Domnul Rimă” pare să nu-și facă timp de o relație stabilă. Acesta a răspuns sincer înt-run interviu și a clarificat situația relațiilor în care pare că nu se regăsește. „Da, nu am iubită… – Ai relații neasumate? –

Să zicem că da, nah! Mi-e mai comod dacă îți las 200 de lei în cizme. Eu sunt omul practic, nu prea stau să caut, să anlizez… Dacă e ziua cuiva sau ceva de genul, e vorba de cei dragi, merg și cumpăr un cadou!„, a declarat Flick.

Drama prin care trece Flick

Flick a povestit în cadrul Star Matinal de Weekend despre decesul mamei sale și despre relația pe care o are acum cu tatăl lui. „De patru ani, mama nu mai e şi m-am apropiat, am o relaţie ok cu tata. Chiar dacă ne sunăm o dată pe săptămână, adică nu ne sunăm în fiecare zi. O dată pe săptămână mă duc acasă, dar mi se pare că lucrurile care se întâmplă în viaţă te apropie.

Flick,
Flick, „Domnul Rimă „

A fost o chestie în ultima instanţă acceptată, avea o boală şi era… Nu că ne împăcasem cu ideea, dar nu e ca şi cum se întâmplă brusc şi nu ştii cum să reacţionezi. Eu eram destul de matur. Eram mai îngrijorat de reacţia fratelui meu şi de reacţia părinţilor ei care trăiau în acel moment amândoi, mama era singurul lor copil”, a declarat Flick, „Domnul Rimă”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×