Jerry Stiller, legendarul actor american, a murit la 92 de ani. Anunțul a fost făcut de fiul său

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/05/2020, 13:53
Jerry Stiller, legendarul actor american, a murit la 92 de ani. Anunțul a fost făcut de fiul său
Jerry Stiller, legendarul actor american, a murit la 92 de ani. Anunțul a fost făcut de fiul său. Ben Stiller. Sursa foto: Instagram.com

Legendarul actor american cunoscut pentru rolul din „Seinfeld”, Jerry Stiller, a murit la vârsta de 92 de ani din cauze naturale. Anunțul trecerii în neființă a celebrului actor a fost făcut de fiul său, Ben Stiller, pe una dintre paginile sale de socializare.

Actorul Jerry Stiller a încetat din viață la 92 de ani

Jerry Stiller, celebrul actor american care s-a remarcat prin rolul său din serialul de televiziune „Seinfeld”, a încetat din viață la vârsta de 92 de ani. Vestea morții îndrăgitului actor a fost împărtășită în mediul online de fiul acestuia, actorul Ben Stiller.

Acesta a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina sa de Twitter unde a precizat că familia îi va simți foarte mult lipsa. Jerry Stiller a murit, așa cum anunță fiul său, din cauze naturale.

„Sunt trist să vă anunţ că tatăl meu, Jerry Stiller, s-a stins din viaţă, din cauze naturale”, a scris Ben Stiller pe Twitter.

În ce filme celebre a jucat regretatul actor Jerry Stiller

„A fost un tată şi un bunic extraordinar şi un soţ dedicat pentru Anne timp de 62 de ani. Ne vei lipsi. Te iubesc, tată”, a mai transmis fiul regretatului actor pe pagina de socializare.

Jerry Stiller, pe numele real Gerald Isaac Stiller, a devenit celebru pentru rolul lui Frank, tatăl lui George Constanzas, jucat în serialul „Seinfeld”, însă de-a lungul anilor a avut și alte roluri memorabile.

Renumitul actor american a jucat la începutul carierei sale alături de îndrăgita sa soție Anne Meara, mama lui Ben. Cei doi actori au creat duo-ul de comedie Stiller And Meara. Din nefericire, soția lui Jerry Stiller a murit în urmă cu 5 ani (2015), la vârsta de 85 de ani.

De asemenea, actorul nu a plecat din această viață înainte de a juca alături de fiul său la fel de celebru ca el. Jerry și Ben Stiller au jucat în producții precum „Zoolander”, „Zoolander 2”, „Heavyweights”, „Hot Pursuit” sau „The Heartbreak Kid”.

În plus, cunoscutul actor de origine americană a intrat și în pielea personajului Arthur Spooner în serialul de comedie „The King Of Queens”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×