Actorul irlandez BJ Hogg a murit la 65 de ani. A jucat în „Game of Thrones”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
01/05/2020, 22:54
Actorul irlandez BJ Hogg a murit la 65 de ani. A jucat în „Game of Thrones”
BJ Hogg a murit la vârsta de 65 de ani

Actorul de origine irlandeză BJ Hogg, cunoscut mai mult pentru rolul din Game of Thrones, a murit la vârsta de 65 de ani. Cauza morții nu a fost dezvăluită încă. A interpretat rolul lui Addam Marbrand

A murit BJ Hogg din „Game of Thrones”

Cel care a făcut anunțul decesului a fost agentul său, Geoff Stanton. „Era un om atât de formidabil, o personalitate genială şi un actor superb, a declarat agentul său Geoff Stanton pentru mass-media britanice.

BJ Hogg, actorul irlandez care a jucat în Game of Thrones, cel mai vizionat serial, a murit la vârsta de 65 de ani, din cauze necunoscute, încă.

A jucat în „Dance Lexie Dance”, nominalizat la Oscar, în 1998

Cariera lui se întinde pe trei decenii și s-a făcut remarcat pentru rolul său din serialul britanic de comedie Give Me Head Peace, dar și pentru serialul polițist The Fall. Nu în ultimul rând, el a interpretat rolul lui Addam Marbrand, din cel mai vizionat serial Game of Thrones, bazat pe romanele lui George R.R. Martin.

Pe marile ecrane, BJ Hogg a jucat în filmul Hunger, primul film al lui Steve McQueen, dar și în scurtmetrajul Dance Lexie Dance, în care a jucat rolul unui tată văduv. Filmul a fost nominalizat la Premiile Oscar, în anul 1998.

S-a născut la Lisburn la 30 aprilie 1955 și a avut două surori. Inițial, voia să se facă bucătar, dar a încetat să mai lucreze la hoteluri după ce două dintre ele au fost bombardate în timpul serviciului. A petrecut câțiva ani ca muzician înainte de a se îndrepta pentru actorie. S-a căsătorit cu Eilish, în 1981.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×