Doliu în lumea filmului! A murit actorul de comedie Sam Lloyd

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
02/05/2020, 15:17
Doliu în lumea filmului! A murit actorul de comedie Sam Lloyd
A murit actorul Sam Lloyd, cunoscut pentru rolul din serialul „Scrubs”. Sursa foto: hepta.ro

Începând de sâmbătă, 2 mai, lumea filmului este mult mai săracă, pentru că s-a stins din viață unul dintre „cei mai amuzanți oameni din lume”, așa cum l-au descris prietenii săi, printre lacrimi. Este vorba despre Sam Lloyd, cunoscut publicului larg mai ales datorită avocatului Buckland din serialul „Scrubs”.

A murit actorul Sam Lloyd. În urmă cu câțiva ani, fusese diagnosticat cu o tumoră inoperabilă

În vârstă de 56 de ani, acesta a plecat fulgerător, în timp ce se afla în locuința sa din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, anunțul fiind făcut de soția sa, Vanessa. Tragedia s-a petrecut după doar câteva săptămâni de la momentul în care femeia l-a adus pe lume pe micuțul Weston, primul lor copil.

Șocat de această veste,  Zach Braff, alături de care a jucat în „Scrubes”, dar și în multe alte producții hollywoodiene de mare succes a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare. „Odihnește-te în pace, ai fost unul dintre cei mai buni și amuzanți actori cu care am avut plăcerea să lucrez.

Nicăieri nu puteam găsi un om mai blând și un prieten mai devotat. Mi-ai fost alături și m-ai făcut să mă autodepășesc în fiecare dintre scenă jucată împreună. Voi prețui aceste momente pentru tot restul vieții. Rămas bun, Sam”, a scris acesta pe contul său de Twitter.

Specializat pe rolurile din seriale, Lloyd a putut fi urmărit și în celebrele „Seinfeld” și „Neveste disperate”. Dincolo de cariera de actor, a cochetat și cu lumea muzicii, fiind chitaristul trupelor The Blanks și The Butties.

A murit actorul indian Rishi Kapoor. Suferea de leucemie

Și lumea Bollywood-ului a suferit recent o pierdere imensă, odată cu moartea unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați reprezentanți ai săi. Este vorba despre actorul Rishi Kapoor, care a pierdut lupta cu leucemia, boală ce îl măcina de mai bine de doi ani.

A rămas jovial și hotărât să trăiască la maximumîn cei doi ani de tratamente făcute pe două continente. Familia, prietenii, mâncarea și filmele au rămas în centrul atenției sale, iar toți cei care l-au cunoscut în acest timp au fost uimiți că nu a lăsat boala să-l doboare”,  au transmis reprezentanții familiei.

Provenit din celebra familie, care a dominat Bollywood-ul timp de generații întregi, Kapoor și-a făcut debutul ca actor copil în 1970, în filmul tatălui său Raj Kapoor, „Mera Naam Joker” (Numele meu este Joker).

Primul său rol principal,  în filmul „Bobby” din 1973 i-a adus premiul Filmfare, echivalentul premiilor Oscar din India, la categoria cel mai bun actor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×