Jeanina Matei, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, superbă și la 65 de ani. Galerie FOTO

Alexa Serdan   
în Imagini de ultima ora
18/09/2019, 18:04
Jeanina Matei, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, superbă și la 65 de ani. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Jeanina Matei a avut o relație controversată cu Nicu Ceaușescu. Sursa foto: Facebook.com

Jeanina Matei a fost o cântăreață foarte cunoscută în regimul comunist. Frumoasa artistă a trăit o poveste de dragoste intensă alături de unul dintre fiii lui Nicolae și al Elenei Ceaușescu. Este vorba de Nicu Ceaușescu care s-a îndrăgostit de cântăreață la prima vedere. 

Jeanina Matei arată impecabil la vârsta de 65 de ani

Jeanina Matei a avut o carieră muzicală de succes în epoca comunistă și a cucerit nu numai publicul prin talentul ei, dar și pe unul dintre fiii Elenei și a lui Nicolae Ceaușescu cu care a avut o relație amoroasă controversată.

Cântăreața și Nicu Ceaușescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a durat destul de puțin. „Au fost clipe frumoase şi ca tot ceea ce e frumos, trece. Nu se poate şti dacă am fost marea lui dragoste. Ce e în sufletul unui om nu se ştie niciodată”, a declarat Jeanina Matei în urmă cu câțiva ani la „Acces Direct”.

Frumoasa cântăreață arată impecabil la vârsta de 65 de ani. Jeanina Matei nu și-a pierdut farmecul de altădată și are același zâmbet fermecător. Artista are o privire care cucerește inimile celor care o privesc și vorbește frumos despre iubirea pe care i-a purtat-o lui Nicu Ceaușescu.

Jeanina Matei este o cunoscută cântăreață din perioada comunistă
Jeanina Matei, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, arată impecabil la vârsta de 65 de ani. Sursa foto: libertatea.ro Jeanina Matei și Nicu Ceaușescu 

De ce a plecat Jeanina Matei din România după despărțirea de Nicu Ceaușescu

Reputata artistă și Nicu Ceaușescu s-au iubit nebunește în ciuda faptului că familia Ceaușescu nu era tocmai încântată de această relație. Acesta fiind și motivul pentru care artista a plecat departe de plaiurile mioritice.

„Nu aş numi exil faptul că stau în afara ţării. Am plecat de bunăvoie, stau acolo de bunăvoie, mă întorc de bunăvoie în ţară. Vin de două, trei ori pe an acasă şi merg la Craiova, la mama mea. primul drum acolo este… În Italia m-am specializat în anumite lucruri. După câţiva ani, am intrat în afaceri. Nu mai cânt în Italia”, a declarat Jeanina Matei.

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×