„Jandarmul turmentat” din Piata Victoriei care l-a legitimat pe Tudor Chirilă are probleme mari! Plângere penală împotriva lui

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/12/2018, 17:25
„Jandarmul turmentat” din Piata Victoriei care l-a legitimat pe Tudor Chirilă are probleme mari! Plângere penală împotriva lui
”Jandarmul turmentat” din Piața Victoriei, care l-a legitimat pe Tudor Chirilă are probleme cu legea

Jandarmul „turmentat” din Piața Victoriei, care l-a legitimat pe Tudor Chirilă are probleme cu legea.  Despre acesta se spune că i-ar fi legitimat în timp ce era în stare de ebrietate, iar acum s-a ales cu o plângere penală pe numele său.

De altfel, un ast protestatar care a fost interpelat de jandarm a depus o plângere la Parchetul Militar și cere și anchetarea bărbatului care ar fi fost beat în timpul serviciului.

”Jandarmul turmentat” din Piața Victoriei care l-a legitimat pe Chirilă are probleme cu legea

Oamenii care au ieșit în Piața Victoriei, luni, să protesteze decizia Guvernului PSD de a da o ordonanță de urgență pentru amnistie și grațiere au fost, după ajungerea lor, legitimați de un jandarm. Totodată, mai mulți manifestanți au observat însă că bărbatul mirosea intens a alcool.

„Jandarmul turmentat” din Piata Victoriei care l-a legitimat pe Tudor Chirilă are probleme mari! Plângere penală împotriva lui
Plângerea penală împotriva ”Jandarmului turmentat”

Un protestatar a întrebat: ”Sunteți în bătaia vântului, stimate domn, și parcă vine un damf de alcool. Dumneavoastră ați băut? Domnul jandarm. Domnul plutonier”, în timp ce pe fundal se aude ”Mamă, cum miroase! Haideți că chemăm și noi poliția, să vă ia alcoolemia.”

Protestatar: ”Haideți că chemăm și noi poliția, să vă ia alcoolemia”

Pe de altă parte, nici colega jandarmului nu răspunde, fiind întrebată dacă acesta a băut ori ba. Mai apoi, aceasta a susținut că bărbatul nu a consumat băuturi alcoolice, moment în care câțiva oameni din jur au atras atenția că vor suna autoritățile. Astfel, marți, 18 decembrie, jandarmul s-a ales cu o plângere penală pe numele său.

Un jandarm care duhneste a alcool legitimeaza cinci oameni care stau cu un banner pe un trotuar. Jandarmul duhnind a alcool e in exercitiul functiunii. La 112 operatorul nu considera o urgenta faptul ca un jandarm beat legitimeaza oameni pasnici pe un trotuar. Oare e o urgenta daca jandarmul baut devine agresiv?

Gepostet von Tudor Chirilă am Montag, 17. Dezember 2018

Totodată, luați la întrebări de protestatari, jandarmii au renunțat la legitimări și au plecat spre curtea Palatului Victoriei, acolo unde jandarmul a fost ”evacuat peste gard chiar de un coleg jandarm”, conform Cameliei Tabacu. Cât despre protestatarul care a apelat la 112, acesta a fost amendat pentru că ține linia ocupată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×