Jandarmeria Română, avertisment pentru toți protestatarii, de Ziua Națională

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/11/2018, 18:29
Jandarmeria Română, avertisment pentru toți protestatarii, de Ziua Națională
Jandarmeria Română. mesaj pentru protestatarii de la 1 Decembrie

Jandarmeria Română va fi și ea prezentă la protestele diasporei după parade de celebrare a eroilor din cadrul zilei Naționale a României. De asemenea, aceștia au lăsat un mesaj viitorilor protestatari.

Din păcate, oficialii Jandarmeriei nu sunt deloc în cântați de protestele ce vor urma și de inițiativa aceasta într-o zi cu o asemenea importanță. Diaspora își cere țara înapoi de ziua ei! Românii plecați se întorc acasă pentru a-și cere drepturile și liniștea în România.

Jandarmeria Română, mesaj pentru protestatari!

Protestatarii de după paradă sunt avertizați! Jandarmeria Română nu este deloc încântată de protestele din 1 Decembrie. ”Jandarmeria este atentă la toate mesajele care circulă și se propagă în mediul online. În același timp, ne manifestăm convingerea că cetatenii nu vor răspunde acestor mesaje și provocări, care se propagă în mediul virtual. Nu excludem posibilitatea să existe o minoritate, un anumit grup de persoane, care să aleaga sa se exprime în acest mod. Este o opțiune personală prin care, din punctul nostru de vedere, se descalifică ca oameni, ca cetățeni și ca români.Oamenii trebuie să știe că astfel de gesturi nu afectează Jandarmeria Româna în ultima instanță, ci aduc o ofensă statului român.

Toti trebuie să fim conștienți că fiecare individ își asumă consecințele propriului comportament. O astfel de sarbatoare nu trebuie de naturată în niciun fel, iar dacă sunt gesturi care depășesc normele legale și care presupun anumite derapaje vom lua toate măsurile legale care se impun pentru a fi trași la răspundere cei care savârșesc astfel de fapte. Oamenii trebuie sa fie atenți cine sunt cei care propagă astfel de mesaje în mediul online și care îndeamna la astfel de comportamente.
De 1 Decembrie vrem sa purtăm Ie și opinci și sărbătorim România. Exista și a doua zi!”, a fost mesajul trasmis de Jandarmeria Română, la solicitarea DC News.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×