O nouă dramă în lumea filmului. A murit unul din cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. Ce scrie pe certificatul de deces!

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/03/2019, 12:55
O nouă dramă în lumea filmului. A murit unul din cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. Ce scrie pe certificatul de deces! GALERIE FOTO
Doliu la Hollywood. A murit un actor celebru

Doliu în lumea filmului. S-a stins din viață Jan-Michael Vincent, devenit celebru pentru rolul pilotului Stringfellow Hawke, din serialul de televiziune „Airwolf”, în vogă în anii  ‘80Actorul în vârstă de 74 de ani a trecut în neființă pe data de 10 februarie, însă informația a fost dată publicității abia acum.

Lumea filmului este în doliu. Ne-a părăsit un nou actor celebru.

Cunoscutul actor care a cucerit inimile fanelor din întreaga lume cu rolul său din serialul „Airwolf”, în urma unui stop cardiac suferit în timp ce era internat la spitalul din Carolina de Nord. După o lună de la tragicul eveniment, ies la iveală detalii surprinzătoare.

Familia a încercat din răsputeri să țină secretă atât vestea trecerii în neființă a îndrăgitului actor, cât și cauzele care au condus la acest deznodământ. Potrivit unor surse autorizate, în certificatul său de deces este specificat faptul că actorul a încetat din viață în urma unui stop cardio-respirator.

Actorul a făcut furori cu rolul său din serialul „Airwolf”
Actorul a făcut furori cu rolul său din serialul „Airwolf”

A fost incinerat fără autopsie

Detaliile surprinzătoare nu se opresc aici. Se pare că trupul neînsuflețit al lui Jan-Michael Vincent nu a mai  fost supus autopsiei, familia luând decizia ca acesta să fie incinerat, în cel mai mare secret. Totodată, în certificatul de deces este specificată data de 10 februarie.

Jan-Michael Vincent a jucat în filme precum „Hooper”,  „Big Wednesday” și „Hard Country”. De asemenea, a avut două nominalizări la Globul de Aur, pentru rolul din „Going Home” și pentru cel din „Winds of War”

Actorul născut pe 15 iulie 1944 în Denver, Colorado, a cunoscut celebritatea datorită rolului din serialul „Airwolf”, un real succes al anilor ’80. Personajul său, pilotul Stringfellow Hawke a făcut furori în această perioadă, Vincent primind câte 200.000 de dolari pentru fiecare episod în care apărea, o sumă record, ținut cont de perioada la care se face referire. Practic, devenise cel mai bine plătit actor al vremii respective.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×