Jaf în Germania. Hoții au furat 40 de suluri de hârtie igienică dintr-un castel

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
28/03/2020, 18:28
Jaf în Germania. Hoții au furat 40 de suluri de hârtie igienică dintr-un castel
Jaful secolului în Germania. Hoții au furat 40 de suluri de hârtie dintr-un castel. Sursa foto: pixabay.com

Hoţii și-au îndreptat atenția perioada aceasta spre bunuri mai puțin costisitoare. Mai multe persoane din Germania au furat 40 de suluri de hârtie igienică dintr-o toaletă publică de la Castelul Kapfenburg și nu s-au oprit aici.

40 de suluri de hârtie igienică, furate de hoții din Germania

Jafurile și atacurile nu se opresc nici în situații de criză, așa cum se întâmplă în momentul de față din cauza pandemiei de coronavirus. Hoții nu și-au perfecționat numai metodele, ci și-au îndreptat atenția asupra altor bunuri considerate neprețuite.

Mai multe persoane necunoscute din orașul Lauchheim, aflat la 90 de kilometri de Stuttgart, Germania au dat spargerea secolului la o toaletă publică de la Castelul Kapfenburg de unde au furat nici mai mult nici mai puțin decât 40 de suluri de hârtie igienică și nu doar atât.

Hoții din Germania au mai furat prosoape și săpun

Nemții s-au panicat foarte mult din cauza pandemiei de coronavirus și au golit toate rafturile supermarket-urilor, în special cele cu hârtie igienică, prosoape de hârtie, săpun şi dezinfectante. Probabil și din această cauză oamenii au trecut la jafuri.

Hoții nu s-au oprit aici și au mai sustras din sediul închis și mai multe prosoape de hârtie și săpun. Polițiștii din oraşul Lauchheim au povestit că la momentul jafului castelul nu a fost afectat și cel mai probabil hoții au pătruns în clădire între zilele de marți și vineri.

Castelul Kapfenburg datează din secolul al XII-lea și găzduieşte la ora actuală o academie de muzică şi un centru cultural din 1999.

Jaf neobișnuit și în Hong Kong în contextul pandemiei de coronavirus

Din cauza pandemiei de coronavirus care afectează în momentul de față întreaga lume oamenii au început să se panicheze și au dat iama la cumpărături, însă nu toți au avut bani pentru cele necesare. Acest lucru s-a petrecut în Hong Kong unde hoții au furat, de asemenea, mai multe suluri de hârtie igienică.

Trei hoți înarmați cu cuțite au sustras 50 de pachete de hârtie igienică dintr-un camion cu marfă care se afla în fața unui supermarket. Prejudiciul se ridică la valoarea de 220 de dolari, a anunţat poliţia locală. Jaful s-a încheiat prost pentru hoți pentru că doi dintre ei au fost prinși de polițiști.

„Un bărbat care livra marfă a fost ameninţat cu cuţitele de trei bărbaţi care au luat din camion hârtie igienică în valoare de peste 1.000 de dolari din Hong Kong“, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, relatează adevarul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×