Iulia Vântur, blocată în mijlocul junglei, aproape de Mumbai. „Mă gândesc cu tristețe și cu vinovăție la toți”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
04/05/2020, 19:59
Iulia Vântur, blocată în mijlocul junglei, aproape de Mumbai. „Mă gândesc cu tristețe și cu vinovăție la toți”
ulia Vântur, blocată în mijlocul junglei, aproape de Mumbai Sursa foto: Facebook.com

În plină pandemie de coronavirus, Iulia Vântur este blocată în mijlocul junglei, aproape de Mumbai, în casa de vacanță a iubitului, Salman Khan. De mai bine de două luni, cei doi îndrăgostiți s-au izolat într-o locuință de vis, iar vedeta noastră duce o viață de prințesă.

Iulia Vântur, blocată în mijlocul junglei

Pandemia de coronavirus a pus stăpânire și pe India, acolo unde trăiește, de apropae opt ani, Iulia Vântur. A ales cu sufletul, în 2012, și a plecat fără să se uite înapoi.

Românca trăiește o poveste de basm cu Salman Khan, celebru actor de la Hollywood și de când s-a instalat starea de urgență, cei doi s-au izolat în casa de vacanță a acestuia, în mijllocul junglei.

„Eu sunt binecuvântată, nu am de ce să mă plâng. Lockdown-ul total m-a prins la o casă de vacanță, în afara Mumbaiului, unde suntem complet izolați. Din fericire, locul ne permite să ne mișcăm.

Mă gândesc cu tristețe și cu vinovăție la toți acei oameni care locuiesc într-o cămăruță închisă, cu multe alte suflete. Prima săptămână jumătate am stat în apartament, apoi la fermă, exact înainte să înceapă lockdown-ul total.

Ne-am izolat complet, în mijlocul junglei, nimeni nu intră, nimeni nu pleacă, excepție face persoana care ne aprovizionează cu cele necesare, dezinfectăm tot ce vine din afară. Dezinfectantul, săpunul și masca sunt sfinte”, a povestit Iulia la ProTv.

Aproape 1400 de persoane decedate

În India, pandemia de coronavirus a răpit aproape 1.400 de suflete din cei 43.000 de oameni infectați, până în acest moment, 4 mai 2020, pentru că mulți nu au respectat restricțiile impuse de autorități.

Populația este sărăcă, condițiile de trai sunt mizere, oamenii nu mai au unde munci și sunt obligați să iasă din case. „Unii au înțeles gravitatea situației, i-au luat toate măsurile de precauție, alții bravează inconștient și iresponsabil și ies pe străzi, motiv pentru care poliția devine agresivă, pentru a putea păstra controlul. Este trist să văd acest cerc vicios.

Sărăcia îi forțează pe oameni să iasă din casă. Sunt familii numeroase, care locuiesc într-o cămăruță, care nu au ce să pună pe masă pentru că nu mai au unde să muncească  cu  ziua,  așa  cum  erau obișnuiți să trăiască.

Unii oameni se luptă pentru supraviețuire în India. Este greu de controlat răspândirea virusului într-o țară cu o populație atât de numeroasă ca India, deși s-au luat măsuri eficiente”, a mai spus Iulia Vântur.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×