Iulia Vântur, anunţ de ultimă oră, din India! Vrea să îşi întemeieze o familie. Se pregăteşte să devină mamă?

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/02/2019, 12:30
Iulia Vântur, anunţ de ultimă oră, din India! Vrea să îşi întemeieze o familie. Se pregăteşte să devină mamă? GALERIE FOTO
Iulia Vntul vrea să își întemeieze o familie!

Iulia Vântul a făcut un anunț de ultimă oră, din India! Îndrăgita prezentatoare a dezvăluit că dorește să își întemeieze o familie, potrivit ziarelor din India. Frumoasa româncă a declarat că a făcut destule pentru cariera ei și nu mai are așteptări, așa că acum se simte pregătită să devină mamă.

„Am făcut foarte multe pentru carieră și nu mai am mari aspirații acum, dar mi-ar plăcea să continui să fac lucruri bune. Acum îmi doresc o familie și mi-ar plăcea să-mi fac una”, a declarat Iulia într-un interviu pentru India Today.

Iulia Vântul, anunț de ultimă oră, din India. Vedeta de la Pro TV vrea să își întemeieze o familie!

De când a decis să își trăiască viața în două locuri, India și România, a realizat lucruri importante pentru ea. Aceasta a dat lovitura la Bollywood, s-a lansat în muzică și a devenit actriță, având rolul principal în filmul „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”.

Iulia Vântur, anunţ de ultimă oră, din India! Vrea să îşi întemeieze o familie. Se pregăteşte să devină mamă?
Fosta vedetă de la Pro TV a declarat că a făcut destule pentru cariera ei, așa că este pregătită să devină mamă

Pe lângă toate aceste performanțe, fosta vedetă de la Pro TV și-a găsit în India și iubirea, pe Salman Khan. Deși cei doi au fost surprinși împreună deseori la multe evenimente, și nu au confirmat sau infirmat zvonurile legate de faptul că formează un cuplu, cert este că nimeni nu mai are niciun semn de întrebare, căci locuiesc de o vreme în aceeași casă.

”Acum îmi doresc o familie și mi-ar plăcea să-mi fac una”

Cât despre schimbarea radicală din viața ei, cea în care s-a decis să părăsească România pentru a descoperi alte plaiuri, vedeta a menționat că nu are niciun regret. „Nu, să ştii că n-am regrete, motiv pentru care, după cum vezi, încerc constant lucruri. Mi-am început cariera de prezentator de ştiri, după care am prezentat şi „Dansez pentru tine“, care a fost un show de anvergură, foarte iubit în România, despre talent, dans, poveste.

Iulia Vântur, anunţ de ultimă oră, din India! Vrea să îşi întemeieze o familie. Se pregăteşte să devină mamă?
Aceasta a dat lovitura la Bollywood

Cineva acolo sus mă iubeşte şi a ştiut unde este locul meu. Am făcut lucruri care mi-au plăcut şi nu m-am oprit niciodată într-un singur loc. Eu sunt curioasă de fel şi mi-a plăcut să descopăr lucruri noi despre mine. Şi nu puteam face asta decât dacă ieşeam din zona mea de confort”,a declarat Iulia Vântur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×