Iulia Vântur și Salman Khan s-au întors din vacanță! Cum au fost surprinși cei doi FOTO

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
08/01/2019, 14:25
Iulia Vântur și Salman Khan s-au întors din vacanță! Cum au fost surprinși cei doi FOTO GALERIE FOTO

Iulia Vântur și Salman Khan s-au întors din vacanță si au fost fotografiati pe aeroportul din Mumbai. Porumbeii au fost plecați de Revelion în Goa, o frumoasă stațiune turistică de pe coasta de vest a Indiei.

Frumoasa româncă a fost fotografiată de către paparazzi într-o ținută extrem de atrăgătoare. Iulia Vântur poartă o rochie scurtă, asortată cu o pereche de cizme lungi negre. Salman Kahan și Iulia Vântur au o frumoasă relație de dragoste pe care o păstrează cât de mult se poate departe de ochii presei.

Iulia Vântur și Salman Khan s-au întors din Goa! Revelionul s-a terminat 

Iulia Vântur și Salman Khan s-au întors din vacanță! Cum au fost surprinși cei doi FOTO
Iulia Vântur și Salman Khan s-au întors din vacanță! Cum au fost surprinși cei doi FOTO

                                        

Vântur și Khan au petrecut alături de câțiva prieteni trecerea dintre ani în stațiunea Goa, un loc superb și luxos în care toți milionarii țării merg să se relaxeze. De curând a fost ziua actorului de la Bollywood, iar Iulia a reușit să-l surprindă pe Salman cu o petrecere grandioasă, dar și cu un cadou neașteptat.

Salman Khan și-a celebrat cea de-a 53-a aniversare pe 27 decembrie, iar iubita sa i-a dărut un lanț de aur cu un crucifix specific bisericii ortodoxe. Indianul a fost impresionat și a purtat la gât cadoul iubitei lui extrem de mândru, conform India Today.

Secretele de frumusețe ale Iuliei Vântur! Ce o menține pe vedetă în această formă

Iulia Vântur este o femeie extrem de frumoasă, dar trebuie să admitem că nu se mai află la prima tinerețe, însă corpul și tenul acesteia nu spun același lucru: „Multe femei se panicheaza inainte sa se apropie vara. Eu incerc sa am grija de mine si sa-mi respect corpul intregul an. Nu fac lucruri speciale cu atat mai mult cu cat vine vara. Hidratare maxima, grija la ce mancam si foarte mult sport – asta e reteta de baza. Am renuntat la diete, pentru ca am tinut foarte multe de-a lungul timpului. Mi-am dat seama ca sportul si o alimentatie sanatoasa, fara prea multe restrictii, sunt de baza”,

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×