Petrecere ”monstru” dată de Iulia Vântur și Salman Khan în noaptea de Crăciun. FOTO

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/12/2018, 14:18
Petrecere ”monstru” dată de Iulia Vântur și Salman Khan în noaptea de Crăciun. FOTO GALERIE FOTO
Iulia Vântur și Salman Khan s-au distrat de minune la o petrecere de Crăciun imensă.

Iulia Vântur a dat o petrecere uriașă împreună cu Salman Khan, cu ocazia sărbătoririi Crăciunului. Multe personalități din India au luat parte la aceasta, precum: Malaika Arora Khan, Daisy Shah, Katrina Kaif, Amrita Arora Ladak și mulți alți prieteni buni și familie. Iubitul Iuliei Vântur a fost acompaniat la distracție de fratele său, Sohail Khan, sora lui, Arpita Khan Sharma și bineînțeles de frumoasa româncă, de care pare că nu prea și-a dezlipit privirile, potrivit presei indiene.

Din fericire, actorul celebru din India nu a trebuit să-și facă vreo grijă, pentru că cei doi frați ai săi și-au făcut datoria de gazdă perfect, astfel că au incins ringul de dans, așteptându-i și pe cei veniți la petrecere să se distreze de minune.

Iulia Vântur, petrece de Crăciun pentru Salman Khan

Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, s-a distrat la maxim la petrecerea organizată de acesta și iubita sa, de Crăciun.

 Iulia Vânturi, Salman Khan și unii din invitați
Iulia Vânturi, Salman Khan și unii din invitați

Alături de unul din cele mai controversate și vorbite cupluri s-au aflat numeroase persoane publice din India: Karan Johar, Katrina Kaif, Malaika Arora Khan, Daisy Shah.

Salman Khan la petrecerea de Crăciun, dansând
Salman Khan la petrecerea de Crăciun, dansând

Alături de aceștia au fost, bineînțeles, nelipșiții frați ai actorului: Sohail Khan și Arbaaz Khan au fost primii care au dat startul la dans, iar mai apoi invitații s-au alăturat.

Fratele și sora lui Salman Khan
Fratele și sora lui Salman Khan

Iulia Vântur, despre relația cu Salman khan!

„A devenit prietenul națiunii (Salman Khan n.r). Nu se poate să nu discutăm despre el. Săracul nu se simte foarte bine dacă nu vorbim despre el. E fericit, e bine, a lansat un film și se află în AmericaÎn India cânt. Avem viză de lucru. Am lansat patru cântece noi, urmează altele două. Cele patru au fost pentru două filme. Am experimentat rap-ul pentru prima oară în viața mea. M-am obișnuit cu tot ce e acolo. Orice țară are plusuri și minusuri. Ideea e să vezi lucrurile bune. Am învățat să apreciez mai mult țara noastră. (..) Mă relaxez la o fermă, la o casă de vacanță pe care o avem undeva într-un loc foarte frumos. E și un munte pe care m-am cățărat de câteva ori”, a declarat aceasta în vară, când s-a reîntors în România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×