Aishwarya Rai a fost agresată de Salman Khan, actualul iubit al Iuliei Vântur

Maria Cristina   
în Stiri mondene
26/10/2018, 20:16
Aishwarya Rai a fost agresată de Salman Khan, actualul iubit al Iuliei Vântur GALERIE FOTO

Aishwarya Rai, actriță la Bollywood și fostă Miss World, se alătură miscării #MeToo! Curentul #MeToo a cuprins și reprezentante ale sexului frumos din India. Actrițe, producătoare și alte femei din industria filmului au mărturisit experiențele terifiante ale abuzurilor sexuale și fizice prin care au trecut.

O mulțime de celebrități  precum Sonam Kapoor, Swara Baskar, Twinkle Khanna and Priyanka Chopra, susțin această mișcare. Printre ultimele staruri de la Bollywood care s-au alăturat mișcării #MeToo se numără și celebra actriță și fostă Miss World, Aishwarya Rai Bachchan.

Aishwarya Rai a fost bătută de Salman Khan

Câteva dintre aceste femei au vorbit despre abuzurile din relațiile lor, iar frumoasa actriță Aishwarya Rai a declarat următoarele: „ Întotdeauna am vorbi! Am vorbit în trecut, vorbesc acum și voi continua să vorbesc.”

În 2002, Aishwarya Rai îl acuza pe Salman Khan că a înșelat-o și agresat-o. Vedeta a povestit despre „tratamentul” aplicat de actualul iubit al Iuliei Vântur.   „După ce ne-am despărțit, el (Salman) mă suna și îmi vorbea urât. Au fost momente când Salman m-a agresat fizic, dar, din fericire, fără să-mi lase semne. Și, plecam la muncă ca și cum numic nu s-ar fi întâmplat.”

Salman Khan este un bărbat extrem de gelos

Cea mai frumoasă femeie din lume a mai mărturisit și faptul că: Bănuia mereu că aveam aventuri cu colegii mei de platou. Au fost dăţi în care Salman a devenit violent cu mine dar, din fericire, nu a lăsat semne şi m-am dus pe platou ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat”

Salman Khan și Aishwatya Rai au început o relație pe platourile de filmare, în 1999, iar relația a durat până în martie 2002.

Salman Khan și Iulia Vântur

Relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur a început încă din 2012, dar cei doi n-au confirmat niciodată ce fel de relație au. Fosta vedetă Pro TV, Iulia Vântur, mărturisea pentru revista Viva! următoarele: „El a fost mereu lângă mine. Datorită lui am început să cânt, el m-a încurajat să fac asta. Sfatul lui este: «Munceşte în fiecare zi a vieţii tale». (…) Este firesc să iau în considerare sfaturile lui în alegerile muzicale şi nu numai. Este persoană pe care mă pot baza că îmi dă un feedback real, onest.“

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×