Iulia Glăvan, declarație de dragoste pentru Horia Brenciu la Vocea României: “M-am îndrăgostit de tine”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/10/2019, 21:44
Iulia Glăvan, declarație de dragoste pentru Horia Brenciu la Vocea României: “M-am îndrăgostit de tine” GALERIE FOTO
O concurentă i-a făcut o declarație de dragoste lui Horia Brenciu 

Declarație de dragoste în văzul tuturor, la Vocea României! O blondă sexy i-a făcut declarații de dragoste lui Horia Brenciu! Mai mult de atât, soția artistului era și ea în sală sau cel puțin așa a spus Irina Rimes, care rămâne șocată de cele spuse de concurentă.

O concurentă i-a făcut o declarație de dragoste lui Horia Brenciu

Un moment în care a fost implicat Horia Brenciu, fără voia lui, a făcut deliciul ultimei ediții Vocea României, care a avut loc vineri seara. O concurentă blondă, foarte sexy, trasă prin inel nu s-a mai putut abține și și-a mărturisit dragostea pentru Horia Brenciu, în aplauzele tuturor.

Iulia Glăvan a interpretat foarte bine melodia ”Clown”, iar prestația sa i-a făcut pe toși cei patru jurați să se întoarcă. Primul a fost Tudor Chirilă, al doilea a fost Horia Brenciu, al treilea jurat care s-a îndrăgostit de vocea blondinei sexy a fost Irina Rimes, în timp ce Smiley a rămas liniștit la locul său.

O concurentă i-a făcut o declarație de dragoste lui Horia Brenciu 
O concurentă i-a făcut o declarație de dragoste lui Horia Brenciu

Horia Brenciu o știa pe Iulia Glăvan de 9 ani, de la prima ediție Vocea României

”Te știu de undeva?”, a întrebat-o Horia Brenciu. ”Da. Din primul sezon. Am aștetat 9 ani să se întâmple asta. În ultimii 9 ani am cântat și m-am distrat. Cânt și din asta trăiesc”, a spus Iulia Glăvan.

”A fost un moment puternic. Ai așteptat 9 ani, m-am întors, eu zic să mă alegi, să ne sărutăm și să faci parte din echipa mea” , a spus Horia Brenciu. ”M-am îndrăgostit. Acum. De tine, Horia”, a fost răspunsul concurentei care a reușit să întoarcă trei scaune. ”Ești prima care vorbește la prezent și îți mulțumesc”, i-a replicat Horia Brenciu.

După îndelungi dezbateri, în care Tudor Chirilă și Irina Rimes au încercat s-o atragă în echipele lor, Iulia Glăvan ”a revenit la prima dragoste” și l-a ales pe Horia Brenciu. Acesta i-a îndeplinit visul și cei doi s-au sărutat pe obraz, iar Brenciu i-a urat ”Bun venit” în echipa lui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×