Tudor Chirilă, ironizat de Smiley și Horia Brenciu după ce s-a dezbrăcat la Vocea României. Imaginile devenite virale

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
30/09/2019, 20:54
Tudor Chirilă, ironizat de Smiley și Horia Brenciu după ce s-a dezbrăcat la Vocea României. Imaginile devenite virale GALERIE FOTO
Tudor Chirilă a fost ironizat de colegi după care s-a dezbrăcat la Vocea României. Sursa foto: avantaje.ro

Tudor Chirilă a renunțat la haine în ediția de vineri a emisiunii „Vocea României”. Așa se face că participanții nu au mai fost în centrul atenției pentru scurt timp, ci jurații. Tudor Chirilă s-a lăsat dus de val și s-a dezbrăcat în fața camerele de filmare. Cei doi colegi, Smiley și Horia Brenciu, l-au ironizat ulterior pe rețelele de socializare.

Tudor Chirilă s-a dezbrăcat. Smiley și Horia Brenciu i-au „ținut isonul”

Tudor Chirilă a fost în atenția publică pentru scurt timp pe platoul filmărilor de la „Vocea României”, emisiune difuzată vineri, 27 septembrie, la Pro TV. Actorul a renunțat la haine și a rămas doar în boxeri. Ulterior, cântărețul a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care și-a cerut scuze. Cei doi colegi ai artistului s-au amuzat copios pe seama momentului și l-au ironizat pe Tudor Chirilă pe rețelele de socializare. Cei doi jurați au postat fotografii arătându-și „mușchii”. VEZI FOTO

Smiley a publicat o fotografie trucată în care apare în sala de forță fiind fără tricou. Artistul își arată mușchii provocând-ul astfel pe Tudor Chirilă. Și Horia Brenciu a intrat în joc. După ce a scris un comentariu la postarea lui Smiley, Brenciu a publicat o fotografie din timpul unui concert cu un tricou pictat cu „pătrățele”. „This is… Voceaaa”. Se caută noul Gerard Butler pentru o reeditare la 300… Am înțeles ca la casting au venit și Pavel și Smiley și Tudor. Fie ca cel mai bun sa câștige!”, a fost descrierea pe care a adăugat-o Horia Brenciu pe contul de Instagram.

Horia Brenciu a postat o fotografie din timpul concertului tot trucată
Smiley a postat o fotografie trucată în care l-a ironizat pe Tudor Chirilă. Sursa foto: Facebook.com

Actorul și cântărețul Tudor Chirilă și-a cerut scuze

„Zilele de filmare la Vocea României sunt lungi şi mai obositoare decât poate par pe TV. De multe ori ajungem să spunem sau să facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face în mod obişnuit. Sigur, atunci când emisiunile sunt înregistrate, nu live, avem şi relaxarea că echipa de producţie va edita şi va «curăţa» imaginile cu noi, încât ele să ajungă la publicul de acasă într-un mod decent. Îmi pare rău pentru imaginile deplasate din episodul de azi «Vocea României» în care m-am lăsat dus de val şi m-am dezbrăcat în timpul filmărilor. Sunt major, îmi asum că au fost gesturile mele, dar mi-ar fi plăcut ca producătorii să nu lase pe TV acele cadre, mi-am exprimat dorinţa fermă ca momentul ăsta să nu apară, dar n-am reuşit să înduplec pe nimeni. Aşa că I did it, I own it“, a scris Tudor Chirilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×