Andreea Bălan, declarație de dragoste pe Facebook! Vedeta urmează să se căsătorească

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/08/2019, 20:23
Andreea Bălan, declarație de dragoste pe Facebook! Vedeta urmează să se căsătorească GALERIE FOTO
Andreea Balan declaratie de dragoste pe Facebook

Andreea Bălan i-a făcut o declarație de dragoste soțului ei, pe o rețea de socializare! Vedeta i-a spus soțului său că a știut din prima clipă când l-a văzut că va fi tatăl copiilor săi! Cei doi s-au cununat recent, deși au deja doi copii împreună.

Andreea Bălan, declarație de dragoste pe Facebook

Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat civil în 10 august, iar cântăreața a radiat de fericire alături de soț, de fiicele lor – Ella și Clara – și, bineînțeles, de nași, nimeni alții decât Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc religios pe 15 septembrie, iar în aceeași zi are loc și botezul mezinei familiei, Clara. Marele eveniment poartă numele “Nuntă şi Botez în Paradis“. Paradis se numește, de altfel, ultimul show lansat de Andreea Bălan.

Andreea Bălan a ținut să-i transmită un mesaj soțului ei, înainte de ceremonia religioasă de pe 15 septembrie. Artista le-a mărturisit fanilor că a știut din prima zi când l-a cunoscut pe George Burcea că va fi tatăl copiilor ei.

Andreea Balan declaratie de dragoste pe Facebook
Andreea Balan declaratie de dragoste pe Facebook

Am știut din prima zi când l-am cunoscut pe George că el va fi tatăl copiilor mei

”Am stiut din prima zi cand l-am cunoscut pe George la filmarea clipului Rece, ca el va fi tatal copiilor mei. Abia dupa 6 luni ne-am gasit si dupa inca 6 am conceput-o pe Elluta. Mi-am dorit ca tatal copiilor mei sa fie implicat, devotat si iubitor si asa am simtit in acea zi ca va fi George si nu m-am inselat”, a scris Andreea Bălan pe contul ei de Facebook.

Între timp, s-a aflat și ce menu vor avea tinerii însurăței la nuntă. Meniul ales de Andreea si George include atât preparate tradiționale românești , reinterpretate însă într-un stil propriu, cât și preparate cu influențe din gastronomia italiană, spaniolă sau franceză.

Invitații se vor delecta cu somon în crustă de parmezan și pâine, risotto cu reducție de busuioc proaspăt, calamar cubetat și roșii confiate, sfere moleculare din brânză gorgonzola si pulbere de prosecco sau guacamole cu scalie crocanta din prosciutto. Iar Andreea va îmbrăc nu mai puțin de trei rochii, în ziua nunții.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×