Andreea Bălan și George Burcea, cununie în secret. Primele imagini! Cum arată cântăreața

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
10/08/2019, 13:24
Andreea Bălan și George Burcea, cununie în secret. Primele imagini! Cum arată cântăreața GALERIE FOTO
Andreea Bălan s-ar despărţi de George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat în secret, deși evenimentul era programat la sfârșitul acestei luni. Artista și partenerul ei de viață au ajuns astfel ceva mai devreme la Starea Civilă, deși au spus public că se vor cununa civil la sfârșitul lunii august, cu două săptămâni înainte de cununia religioasă, dar și de botezul fetiței lor.

Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat în secret

„O să facem și cununia civilă, care va avea loc cu două săptămâni înainte, și apoi, pe 15 septembrie, vom face și botezul, și nunta”, a declarat Andreea pentru VIVA! zilele trecute.

Andreea a postat astăzi pe contul de socializare o imagine, alături de un mesaj ce lasă loc de interpretări. „Oare ce credeti ca se intampla azi?”. Machiată profesional și cu un look elegant, demn de un așa eveniment, vedeta radiază de fericire. Fanii au felicitat-o și i-au urat Casă de Piatră.

 

 

Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat în secret
Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat în secret

Vedeta s-a decis să se căsătorească oficial, după ce a fost la un pas de moarte

Cu toate acestea, Andreea Bălan se pare că se află la a doua căsătorie, iar alesul inimii sale este același George Burcea! Cei doi s-au căsătorit prima dată pe o plajă din Statele Unite ale Americii, iar cel care le-a unit destinele a fost un pastor.

După nunta respectivă, Andreea Bălan și George Burcea nu au obținut însă niciun certificat de căsătorie, așadar nunta lor a fost foarte frumoasă, romantică, dar nerecunoscută. „Ne-am dus pe o plajă, am vorbit cu un pastor, ne-a citit ceva frumos, ce-a vrut el, și gata!(…) Acum, ne-am gândit că dacă tot facem botezul Clarei, să facem și nunta. Am stabilit și data: pe 15 septembrie”, a spus Andreea Bălan.

Vedeta și-a dat seama însă cât de important este acel act care atestă căsătoria ei cu George Burcea atunci când a fost la un pas de moarte. Andreea Bălan a avut probleme serioase la nașterea fetiței ei, Clara. A intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitată de medici, apoi a fost operată de mai multe ori.

„Eu am trecut, acum câteva luni, printr-o perioadă foarte tristă, cu ceea ce mi s-a întâmplat când am născut-o pe Clara. Unul din motivele pentru care am decis să facem nunta anul acesta a fost faptul că George nu ar fi avut dreptul să decidă dacă să fiu deconectată de la aparate, în caz că pățeam ceva”, a mărturisit artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×