Andreea Bălan, decizie după ce a aflat că nu mai poate face copii. Ar apela la mamă surogat

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/08/2019, 14:41
Andreea Bălan, decizie după ce a aflat că nu mai poate face copii. Ar apela la mamă surogat
Andreea Bălan își mai dorește copii. Ce vrea să facă în acest sens. Sursa foto: facebook.com

Andreea Bălan a primit o veste tristă după ce a născut cea de-a doua fetiță în urmă cu cinci luni. Cântăreața a suferit un stop cardiorespirator în luna martie după operația de cezariană, iar medicii i-au spus că nu mai poate face copii. Andreea Bălan se gândește să apeleze la o mamă-surogat, mai ales că soțul ei George Burcea își dorește un băiețel. 

Andreea Bălan se gândește să apeleze la o mamă-surogat

Andreea Bălan a primit o veste neplăcută după ce a născut cel de-al doilea copil. Cântăreața a suferit un stop cardiorespirator imediat după operația de cezariană suferită în urmă cu cinci luni. Artista a suferit alte două intervenții chirurgicale din cauza unor chisturi. Din păcate, medicii i-au spus artistei că nu mai poate face copii, dar Andreea Bălan se gândește să ia în calcul o mamă-surogat.

„Una e să spui da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste cinci-şase ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil. Nu mai există această posibilitate sub nicio formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat“, a declarat artista pentru revista VIVA. „Dar este ilegal în România”, a mai spus Andreea Bălan spunând că a discutat deja cu medicii despre această procedură.

Artista nu mai poate face copii după ce a suferit un stop cardiorespirator
Andreea Bălan se gândește să adopte un copil sau să apeleze la o mamă-surogat. Soțul artistei își dorește un băiețel. Sursa foto: facebook.com

George Burcea, soțul Andreei Bălan își dorește un băiețel

Soțul cântăreței, actorul George Burcea își dorește foarte mult un băiețel. Andreea Bălan se gândește să ia în calcul și varianta adopției, dar speră ca legislația din România să permită pe viitor metoda mamei-surogat, ilegală în momentul de față.

„Eu am o prietenă care încearcă de ani de zile să râmână însărcinată in vitro şi nu reuşeşte. E păcat, de ce să nu oferi această şansă? Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani şi, în felul ăsta, pot ajuta şi alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul ăsta!”, a mai spus Andreea Bălan. Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe: Ella Maya (3 ani) și Clara Maria (5 luni).

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×