Motivul pentru care căsătoria Andreei Bălan cu George Burcea a fost declarată nulă. Ce spune vedeta

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/06/2019, 19:16
Motivul pentru care căsătoria Andreei Bălan cu George Burcea a fost declarată nulă. Ce spune vedeta
Andreea Bălan, alături de soțul său, George burcea. Sursa foto: Facebook

Andreea Bălan trece prin noi momente grele, la doar câteva luni după complicațiile survenite în timpul nașterii celui de-al doilea copil. Îndrăgita artistă și actorul George Burcea s-au căsătorit la Los Angeles, în urmă cu trei ani, însă autoritățile de peste Ocean au decis că actul prin care cei doi au devenit soț și soție este nul.

Reacția Andreei Bălan, după ce căsătoria sa a fost declarată nulă

Într-un interviu acordat recent, Andreea Bălan și soțul său au oferit explicații cu privire la situația complicată pe care o traversează.  Pentru a pune capăt acestor confuzii, cei doi au hotărât să facă nuntă și în România, ceremonia urmând să aibă loc în același timp cu botezul micuței Clara.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Noi ne-am căsătorit în Los Angeles, nu în Vegas. Noi ne-am dus pe plajă și ne-a citit ceva un pastor. Am zis că facem acolo frumos ca în filme și când vom reveni în țară vom face. Ne-am gândit așa că dacă tot facem botezul Clăriței facem și nunta. Va fi pe 15 septembrie” , a declarat Andreea Bălan, în cadrul emisiunii prezentate de Dan Capatos.

Căsătoria Andreei Bălan este declarată nulă. Explicațiile celor doi soți. Sursa foto: antena1.ro
Căsătoria Andreei Bălan este declarată nulă. Explicațiile celor doi soți. Sursa foto: antena1.ro

„Căsătoria nu a fost nulă”

Chiar dacă actul de căsătorie nu are valabilitate, Andreea Bălan susține că din momentul ceremoniei desfășurate în Statele Unite ale Americii, artista și George Burcea se consideră deja soț și soție. Cu toate acestea, frumoasa cântăreață așteaptă cu nerăbdare momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă.

Căsătoria nu a fost nulă, noi din momentul acela ne-am considerat soț și soție. Pe noi ne-au certat prietenii că nu i-am chemat și n-am făcut în România. La nuntă vor fi două torturi și eu voi purta trei rochii. Ideea este că eu am trecut acum câteva luni printr-o perioadă tristă și unul dintre motivele pentru care voiam să facem nunta anul acesta. Am avut un șoc emoțional și mi-am dat seama că dacă nu suntem căsătoriți, George nu avea puterea să mă deconecteze de la aparate dacă se întâmpla ceva. Am avut un șoc, puteau să facă acest lucru părinții mei, dar n-am vrut”, a dezvăluit Andreea Bălan.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×