Nicoleta Voica s-a cununat religios în mare secret. ”Nimeni nu știa”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/11/2018, 10:55
Nicoleta Voica s-a cununat religios în mare secret. ”Nimeni nu știa” GALERIE FOTO
Nicoleta Voica s-a cununat regilios în mare secret cu Alina Bagiu

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voica s-a cununat religios în mare secret cu partenerul ei de viață. Artista este la cel de-al patrulea mariaj, în luna iunie a acestui an decizând să îl ia de soț pe Alin Bagiu. Aceștia s-au cununat civil, lucru care ducea și spre un al doilea eveniment, fiind firescul lucrurilor: cununia religioasă. Așadar, ceremonia, care a avut loc în fața lui Dumnezeu, a fost în urmă cu o lună, lucru confirmat de cântăreață, în cadrul emisiunii prezentate de Mihai Morar. Artista de muzică populară a povestit la ”Răi da’ buni” cum a decurs ziua plină de fericire pentru ei. ”Am fost într-o poveste până acum și căsătoria la ofițerul stării civile a fost, dar am făcut și căsătoria religioasă în secret”, a declarat Nicoleta Voica.

De asemenea, cântăreața a dezvăluit că a dorit ca fericitul eveniment din viața lor să fie ceva pompos, însă a existat un impediment care a schimbat cursul lucrurilo. ”Am vrut să facem ceva pompos, dar bunica lui Alin s-a îmbolnăvit. Da, trăiește, are 85 de ani. Nimeni nu știa că am făcut nunta religioasă”, a adăugat cântăreața. Iar, cum planurile li s-au schimbat, nunta s-a transformat de la ceva pompos, la ceva discret, între 35 de persoane. ”Toată lumea a fost încântată, petrecerea a fost cu 35 de persoane. Am păstrat și elementele autentice”, a mai spus artista.

Nicoleta Voica s-a cununat religios în secret!

nicoleta voica s-a casatorit civil in mare secret
Nicoleta Voica, alături de soțul ei, în fața ofițerului stării civile

În final, și soțul Nicoletei a discutat și despre subiectul ”luna de miere”. Partenerul de viață al cântăreței a precizat că este întrebat deseori despre asta, doar că amândoi au ales să nu aibă o lună de miere, ci o viață de miere, considerând că nu e necesară o vacanță în doi acum. ”Toată lumea ne întreabă despre luna de miere. Având în vedere că amândoi am mai avut câteva luni de miere, am zis să avem o viață de miere. Nu ne mai petrecem, am făcut nunta în taină, cu Dumnezeu lângă noi. Am făcut o masă în familie. A fost într-un loc în care oricum nu încăpeam mai mult de opt persoane câte am fost. Au fost nașii și părinții mei”, a spus Alina Bagiu, soțul Nicoletei Voica.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×