Iulia Albu și-a luat…găină nouă. Este neagră, cu gâtul golaș și plină de diamante

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
08/05/2020, 22:48
Iulia Albu și-a luat…găină nouă. Este neagră, cu gâtul golaș și plină de diamante
Iulia Albu și-a luat...găină nouă. Este neagră, cu gâtul golaș și plină de diamante Sursa foto: Instagram

Iulia Albu și-a luat găină nouă, neagră, cu gâtul golaș și plină de diamante. După ce LouLou, prima pasăre pe care a avut-o, a murit, vedeta nu și-a mai luat alt animal de companie timp de doi ani. Până acum.

Iulia Albu și-a schimbat găina

În urmă cu șapte ani, Iulia Albu era prima vedetă din România care își lua ca animal de companie o găină, pe care a numit-o LouLou. Criticată de mulți, vedeta nu i-a băgat în seamă, ba mai mult decât atât, s-a afișat mândră pe străzile Capitalei cu pasărea în brațe.

Practic, cele două erau nedespărțite, inclusiv la evenimentele mondene mergeau împreună. Numai că, în urmă cu doi ani, găina vedetă a murit, iar Iulia Albu nu și-a mai luat niciun animal de companie, până acum.

De data asta a ales o găină neagră, cu gâtul golaș, pasăre pe care Iulia o aranjează și are grijă să nu îi lipsească nimic.

 

 

Iulia Albu, găină nouă

Iulia Albu și-a luat găină nouă

Fanii Iuliei s-au întrecut în comentarii

Mândră de găina ei, Iulia le-a prezentat-o și fanilor pe cea care îi ține companie, iar aceștia s-au întrecut în reacții și comentarii.

”Mâine promiți că e pe grătar/ se vede micul dejun/ Iulia cred că tu erai cocoș în altă viață de îți plac atâta găinile 🤦‍♀️/ Iubire necondiționată .❤️/ Si mie mi plac gainile dar astea ale tale sunt fitoase tare!🥰/ I-ai furat penele pentru vreo palarie, rochie?”, sunt doar câteva dintre comentarile celor care o urmăresc pe Iulia pe Instagram.

De mai bine de 3 ani, Iulia Albu are o relație cu un afacerist britanic, Mike, cu care se înțelege extrem de bine. Vedeta a mărturisit, în reperate rânduri, că își doresc cel puțin un copil. Cât despre nuntă, încă nu s-a decis dacă va fi sau nu un eveniment secret.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×