Iulia Albu, apariție de senzație! Vedeta PRO TV și-a pus o mască specială pe față – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/04/2020, 13:51
Iulia Albu, apariție de senzație! Vedeta PRO TV și-a pus o mască specială pe față – Foto
Iulia Albu și-a luat...găină nouă. Este neagră, cu gâtul golaș și plină de diamante Sursa foto: Instagram

Iulia Albu ne surprinde chiar și în pandemie! Vedeta PRO TV, cunoscută pentru ținutele ei extravagante, a apărut în promo-ul campaniei postului de televiziune la care lucrează de ceva timp șocând de data aceasta prin… simplitate!

Iulia Albu, albă toată

Fosta jurată de la Bravo, ai stil ne-a obișnuit cu ținute care mai de care mai imposibile și cu tot felul de animale la subraț, printre care enumerăm găina și cocoșul care au făcut-o celebră.

De ceva vreme, Iulia nu se mai machiază excesiv, iar ținutele ei par, într-adevăr, de pe acest Pământ. Dacă și-o fi schimbat stilul sau s-a plictisit să mai șocheze, rămâne de văzut, dar cert este că cea mai nouă apariție a ei a înroșit butonul de like pe Facebook.

Vedeta apare în clipul „Ne facem bine” la care au fost angrenate mai multe vedete PRO TV cu o mască albă, simplă, pe față și o cămașă lejeră, albă și ea. Criticul de modă a lăsat deoparte ideile năstrușnice și a preferat să se prezinte în fața publicului cât mai natural posibil.

Indemnul criticului de modă pentru toți românii: „Poartă și tu mască”

„Sunt Iulia Albu și port mască. Un gest mic, însă dacă îl facem toți vom reuși să ținem virusul la distanță. Împreună ne facem bine. Poartă și tu mască”, este mesajul pe care îndrăgita vedetă l-a adresat telespectatorilor.

Criticul de modă realizează săptămânal o rubrică în care analizează ținutele vestimentare purtate de vedete. Vedeta este acum parte a echipei emisiunii „La Măruță”, după ce timp de 4 sezoane a fost jurată în concursul Bravo, ai stil de la Kanal D, alături de Răzvan Ciobanu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

Absolventă  la UNARTE, Iulia a devenit unul dintre cei mai avizați critici de modă din România.

Iulia Albu
Iulia Albu, îmbrăcată simplu în clipul unei campanii difuzate de PRO TV. Sursa foto: captură PRO TV
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×