Emisiunea Bravo, ai stil nu se va mai difuza. Cu ce a înlocuit Kanal D show-ul de modă până trece pandemia

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/04/2020, 18:03
Emisiunea Bravo, ai stil nu se va mai difuza. Cu ce a înlocuit Kanal D show-ul de modă până trece pandemia
Bravo, ai stil nu mai defilează pe micile ecrane. Sursa foto: captură Kanal D

Așa cum era de așteptat, emisiunea Bravo, ai stil Celebrities va dispărea de pe micile ecrane pentru o perioadă. Înregistrările s-au oprit în urmă cu aproximativ două săptămâni, iar fetele și jurații nu mai pot merge la studiourile de la Romexpo din cauza restricțiilor impuse de starea de urgență.

Bravo, ai stil face o pauză de defilări. „Îmi place dansul”, difuzat în reluare miercuri de la 22:00

Kanal D a decis înlocuirea concursului de modă cu reluări ale emisiunii „Îmi place dansul”, difuzată anul trecut, un show care nu s-a bucurat de cine știe ce succes.

După cum declara și Raluca Bădulescu în urmă cu câteva zile printr-o intervenție la Teo Show, nu se știe când vor reîncepe filmările, căci continuarea emisiunii depinde în acest moment doar de deciziile autorităților.

Survivor și Puterea dragostei turează motoarele

Practic, Ilinca Vandici, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu sunt patru dintre vedetele Kanal D care au intrat în șomaj tehnic, pe lângă alte sute de mii de români care trec prin această perioadă dificilă.

În concurs au mai rămas următoarele celebrități: Oana Radu, Bianca Rus, Andreea Tonciu, Calina Dumitrescu, Deea Codrea, Theo Rose, Cristina Șișcanu, Alexandra Ungureanu și Raluca Tănase, ex-Bambi.

Fetele de la Bravo, ai stil se bucură din plin de carantină (vezi aici cu ce își omoară timpul liber), însă sunt nerăbdătoare în același timp să revină pe micile ecrane, căci mai au multe ținute de prezentat.

Kanal D mai are două reality-show-uri pe care nu le-a întrerupt deocamdată, ambele filmate la mulți kilometri depărtare de România.

Postul de televiziune continuă să difuzeze show-ul Survivor, cel pe care mizează cel mai mult în aceste săptămâni pentru audiență, și Puterea Dragostei.

Dan Cruceru și concurenții de la Survivor filmează emisiunea chiar și la această oră în Republica Dominicană, în timp ce Andreea Mantea și concurenții din show-ul matrimonial pe care îl prezintă înregistrează emisiunile zilnice în Istanbul, Turcia.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×