Ce fac concurentele de la Bravo, ai stil Celebrities pe timp de carantină. Bianca Rus îi oferă iubire cu forța lui Ștefan – FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/04/2020, 17:32
Ce fac concurentele de la Bravo, ai stil Celebrities pe timp de carantină. Bianca Rus îi oferă iubire cu forța lui Ștefan – FOTO
Concurentele de la Bravo, ai stil Celebrities sunt în pauză de filmări, nu se știe până când

Concurentele de la Bravo, ai stil Celebrities își petrec timpul în carantină, departe de studioul de la Romexpo unde înregistrează pentru show-ul de la Kanal D.

Concurentele de la Bravo, ai stil Celebrities nu se plictisesc deloc în carantină

S-au oprit filmările pentru emisiunea din cauza pandemiei, lucru de înțeles în cazul lor, deoarece toate magazinele de haine s-au închis și nu mai au, practic, de unde să își achiziționeze ținute noi. Mai mult, ar fi nevoite să intre în contact cu prea mulți oameni, fapt pentru care Kanal D  a pus pe hold emisiunea.

Telespectatorii pot vedea emisiunea Bravo, ai stil doar miercurea (cei de la Kanal D au câteva emisiuni înregistrate) și nu se știe deocamdată ce se va întâmpla dacă starea de urgență se va prelungi, căci emisiunile înregistrate puse la naftalină se vor epuiza în curând.

Theo Rose este fană Jador

Ei bine, concurentele nu pierd vremea, chiar dacă sunt izolate în casele lor, așa cum sunt, de altfel și prezentatoarea Ilinca Vandici și cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu.

Divele de la Kanal D sunt foarte active pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, unde îi țin la curent pe fanii lor cu tot ceea ce fac în perioada în care nu mai înregistrează pentru concursul de modă.

Bianca Rus s-a carantinat cu Ștefan, cel cu care are o relație de du-te-vino, Raluca Tănase este nostalgică după vremurile în care ieșea în oraș fără nicio teamă, Theo Rose dansează pe cea mai nouă melodie a lui Jador și face caterincă pe Instagram, iar Andreea Tonciu se bucură de timpul pe care acum îl poate petrece din plin cu fetița ei.

Mai multe, în capturile de pe Instagram de mai jos:

 

Raluca Tănase e nostalgică
Fetița Andreei Tonciu dă cu aspiratorul prin casă
bravo, ai stil
Theo Rose dansează pe noul hit al lui Jador, „Dau moda”

 

Calina Dumitrescu are o companie specială în izolare
Cristina Șișcanu mănâncă fast-food cu soțul ei, Mădălin Ionescu
Bianca Rus nu respectă distanța când vine vorba de partenerul ei, Ștefan
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×