Continuă scandalul dintre Andreea Tonciu și Bianca Rus! Cele două și-au aruncat cuvinte grele la Bravo, ai stil

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/03/2020, 14:29
Continuă scandalul dintre Andreea Tonciu și Bianca Rus! Cele două și-au aruncat cuvinte grele la Bravo, ai stil
Scandal monstru între Bianca Rus și Andreea Tonciu. Sursa foto: Kanal D:

Disputa dintre Andreea Tonciu și Bianca Rus, sau Bia, cum o alintă fanii săi, este departe de a se fi încheiat. Dincolo de replicile acide pe care și le adresează cu fiecare ediție a emisiunii Bravo, ai stil, cele două concurente au recurs la gesturi radicale. Fiecare își sabotează rivala, în speranța că astfel va reuși să o elimine din competiție.

Scandalul dintre Andreea Tonciu și Bianca Rus merge mai departe. Mărul discordiei: hairstylistul fostei asistente TV

De parcă scandalul din ultima vreme nu ar fi fost de ajuns, în ecuație a intrat și hairstylistul Andreei, Alexandru Simedru. Asta după ce Bianca a admirat coafurile pe care bărbatul le realizează, exprimându-și dorința de a apela la serviciile sale. Fosta asistentă TV s-a opus, însă, vehement, interzicându-i specialistului să colaboreze cu alte concurente de la Bravo, ai stil.

În aceste condiții, Bia s-a văzut să se reorienteze. Toate bune și frumoase, numai că artista a ales o persoană care lucrează îndeaproape cu Simedru. Cum acesta nu a reușit să o coafeze la fel de bine ca hairstylist-ul Andreei, Bianca și-a ieșit, pur și simplu din minți, acuzându-și rivala că a intervenit special pentru a-i ruina apariția în fața juriului și a celor de acasă.

Bianca Rus susține că Andreea Tonciu a încercat să o saboteze

Bia Rus a vrut să îi ia stilistul lui Tonciu, pe Simedru, dar, pentru că nu a reușit, pentru că Tonciu a fost foarte dură cu el și nu l-ar fi lăsat să colaboreze cu alte concurente, Bia a reușit să facă o stratagemă interesantă, și anume să îl angajeze, dacă nu pe Simedru, pe hair-stilistul acestuia. Se pare că însă că Bia ar fi fost sabotată de acel băiat, prin Tonciu, căci ea ar fi dat ordinele.

Stilistul acela i-a făcut Biei niște coafuri considerate nu numai inadecvate, dar și dezastruoase pentru ea, astfel că, enervată, Bia a decis să îl concedieze pe acesta, dând un mesaj subliminal cum că, dacă nici stilistul lui Simedru nu este bun, practic nici Simedru nu este de calitate. A ieșit un scandal monstru”, a dezvăluit o sursă din anturajul celor două concurente.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×