Iulia Albu, în ipostaze tandre cu iubitul ei!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
04/01/2019, 18:55
Iulia Albu, în ipostaze tandre cu iubitul ei!
Iulia Albu și iubitul ei, Mike, și-au asumat relația o dată cu venirea anului

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, și-au asumat relația o dată cu venirea anului! Și, chiar dacă aceșta sunt văzuți mai mreu împreună, au și confirmat relația, cei doi nu s-au fotografiat niciodată împreună până acum. Așadar, seara dintre ani le-a adus multă fericire, lucru pe care au vrut să-l și impotalizeze. Omul care îi este alături designer-ului locuiește în Londra și se pare că în viața Iuliei are un rol dublu: iubit și partener de afaceri.

Iar, în pofida faptului că îi desparte distanța în unele momente, au decis ca în cele mai importante să fie împreună, unul dintre acestea fiind trecerea în Anul Nou. Astfel, cu această ocazie, Iulia a decis să se fotografieze alături de Mike și să împărtășească fotografia cu toți admiratorii săi din mediul online. În descrierea acesteia, Iulia Albu a adăugat o inimioară, drept simbol al iubirii pe care o poartă iubitului ei.

Iulia Albu, într-o ipostază tandră cu iubitul ei, Mike

Cât despre căsătorie, designer-ul a declarat că este un subiect nu foarte interesant acum pentru aceasta. ”Căsătoria este, momentan, un subiect care nu mă stârnește foarte tare. Am o relație în care sunt foarte fericită. Am lângă mine un bărbat care mă iubește și pe care îl iubesc. Consider că este importantă căsătoria însă, deocamdată, pentru mine nu este un lucru prioritar.

Iulia Albu, în ipostaze tandre cu iubitul ei!
Fotografia postată de Iulia, în care se află alături de Mike, iubitul ei

Timpul liber mi-l petrec împreună cu fetița mea, Mikaela, familia mea și iubitul. Cu toate ca nu am mult timp liber, gasesc timp pentru că, de doua ori pe săptămână, merg la patinoar și la echitație, împreună cu fiica mea. Incerc să combin cariera mea și timpul dedicat familiei, în așa fel incât nicio parte să nu aibă de suferit”, a declarat Iulia Albu pentru verdict.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×