Cum se comportă Iulia Albu cu iubitul, în public! E mai ceva ca la ”Bravo, ai stil”

EXCLUSIV STIRI MONDENE
Sandra Popescu   
în Stiri mondene
23/09/2018, 18:44
Cum se comportă Iulia Albu cu iubitul, în public! E mai ceva ca la ”Bravo, ai stil” GALERIE FOTO
Iulia Albu se comportă cu iubitul ca la ”Bravo, ai stil”

Deși mulți bănuiau și nu și-o imaginau altfel pe Iulia Albu, iată că noi avem și dovada: cum se comportă Iulia Albu, în public, cu iubitul ei. Juratul de la ”Bravo, ai stil” are aceeași atitudine dură și impenetrantă atunci când este chiar și în prezența celui cu care, de mai bine de doi ani, formează un cuplu. Cei doi au fost surprinși zilele trecute, în timp ce luau o gustare în oraș. Cum fashion editorul este greu să nu iasă în evidență, nu a fost decât un pas până când imaginile au și ajuns în redacția noastră.

Iulia Albu, în oraș cu iubitul: își pune mâinile la cap și se comportă exact ca la ”Bravo, ai stil”
Iulia Albu, în oraș cu iubitul: își pune mâinile la cap și se comportă exact ca la ”Bravo, ai stil”

Glaciala Iulia Albu a ieșit în oraș alături de Mike, bărbatul care trăiește în Londra, dar cu care pare să aibă o relație foarte frumoasă. Nimic inedit, pe lângă ținuta de podium afișată de aceasta. În timpul discuțiilor, care au părut destul de aprinse, potrivit martorilor, Iulia Albu a gesticulat exact ca atunci când se află la emisiunea la care este jurat. Cu atitudine rece, critică, Iulia Albu și-a ”dojenit” iubitul, explicându-i cu gesturi clare și foarte ample ceea ce voia să îi comunice.

Iulia Albu se comportă cu iubitul ca la ”Bravo, ai stil”

De cealaltă parte, însă, Mike pare să aibă o atitudine de ”mea culpa”. Fashion designerul zici că îi desenează schița unei ținute la care el nu a vrut să consmită și să se consemneze, iar Iulia Albu zici că îi dă trofeul ”Bau”. La un moment dat, Iulia Albu își pune mâinile la cap, exact ca atunci când nu îi place defilarea de pe podiumul ”Bravo, ai stil”. Calm, dar totodată fâstâcit, Mike arată spre el, de parcă ar vrea să  își expună apărarea în fața neînduplecatei lui partenere.

De remarcat că cei doi au avut și companie, ce-i drept discretă. Bulldogul francez pe care îl are de ceva timp, căruia îi spune simplu ”porc”, a asistat la tot acest scenariu, dar de undeva din apropiere. Și, nu avea cu să nu remarcăm, în tot acest tablou, geanta Iuliai Albu trona frumos, la un metru de scaunul ei, direct pe trotuar, de parcă ar fi scos-o la vânzare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×